Selammm geldi kendi doğum hikayemi yazmaya efsane pozitif bit doğumum oldu 16 Nisan saat 7 suları kanamam oldu kırmızı parlak bir kan geldi ama onun akşamı bebek karnımda sanki sinyal vermişti bana çok hareketliydi bu arada 40 haftama girmiştim daha sonra doktorum kan gelirse hemen gel demişti tabi ben onun yerine sıcak bir duşa girdim duştayken otur kalk hareketi yaptım bol bol sonra eşimle beraber hazırlandık düştük yola bu arada sancım 5 dk bir oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi kalmış ki bilinçli bir şekilde ben hastaneye otobüsle gittim hemende hastaneye girmedim haha 😂😂 saat 10 oldu ben yürüyorum kahvaltı yapıyorum sancı 3-4 dkda bire düştü ben kalktım hastaneye gittim yatışım yapıldı açılmam 6 cm olmuş eşim dışarda beni bekliyor ebe sözde açılmama bakıyordu kendi doktorum izinliydi hafta sonu olduğu için ekstra ücret alıyordu 2bin ₺ bende çağırmadım açılmam olmuş zaten doğum başlamış diye herneyse nöbetçi doktor çok tatlı ve iyi biriydi bir odada yatıyorum nst bağlı bana sancı çok artmıştı ebe suni sancı verdi artık ben ben değildim odada tek kaldım eşim dışarda ben doğumhanede saat 11:40 oldu oğlumu kucağıma aldım ebenin yardımcısı eşime gözünüz aydın demiş diyormuş neden 😂 bebeğiniz doğdu demiş adam bu kadar çabuk mu demiş hahaha şuan 6 günlüğüz huysuz bir oğlumuz oldu çok şükür 🙏🏿