Bebiskosuu Gumus25 çok haklısınız ben de kanamam olana kadar hep normaldir büyüyor gelişiyor diyordum kanama beni evhamlı biri yaptı teşekkürler ilginiz için ya 🫶🏻
Gumus25 Bebiskosuu inanın bizimde başımızdan o kadar olay geçti ki daha önce düşük yaptim o yüzden hep korku içindeydim ama inanıyorum dua ediyorum bol bol 🙏😊 sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalim
Bebiskosuu Ozdbtl ay iyi iyi çok şükür düşününce içimizde 30cm canlı var bi noktada olması mümkün değil ki ayaklarıdır di mi ☺️ Çok teşekkürler rahatlıyorum böyle duydukça🫶🏻
Ozdbtl Bebiskosuu Aynen öyle elleri ayakları güçlü artık oynarken sana denk geliyor annesi :) endişelenip hiç sıkma canını. Şiddetli ağrılar şiddetli kanamalar harici stres yapma
Herseyguzelolsun7 25 haftadayım iki gün önce göbek deliğimin 3-4 cm üstünde oynuyordu, dün resmen bikini bölgemdeydi bugün de kasıklarımda ve göbek deliğimin hizasına vuruyor. Bence yerleri sürekli değişiyor
Ulvana Bebiskosuu canım ben 20 +5 deyim 3 gündür aynen senin gibiyim çok korkuyorum bayram ya şimdi hastane çalışmiyor önümüzdeki hafta gidicem bakiyim neymiş yas.sen en son ne zaman gitdin o zaman nasıldı neredeydi?
Bebiskosuu Ulvana perşembe gece gittim aşagıdaydı ama çok şükür iyi hareketlerinde sıkıntı yok bi yukarı gelse güzel yavrum rahat edicem
Zumra333777 Bebiskosuu bnmde hep oralarda hissediyorum ama bu aralar hangi gebeyi görsem aynı şeyi söylüyor bikini bölgesinde hissediyorum diye
Ulvana Dnzglsm_123 aynen ben 20 haftalık olduk çok aşağıda hiss ediyorum bilmiyorum neden ama çok korkuyorum wc ya bile korkudan gidemiyorum sanki gelib düşücek gibi.bide kendim hiss ediyorum ğırr ğırr diye bir şeyler oliyor karnımda vajinamda
Dnzglsm_123 Ulvana eşime diyorum sanki ıkınsam çıkacak o kadar aşağıda geliyor ama normaldir diye rahatlatıyorum kendimi. Geçen hafta gittim en son. Bir sıkıntı olsaydı doktor söylerdi zaten
Ulvana Bebiskosuu bende bi ğırr ğırr diye bir şey yani sesde diyil neyse hiss ediyorum bendede çok aşağıda 3 gündür böyle korkiyorum girip birinden bi akıl bi fikir aliyorum
Bebiskosuu Ulvana bu kadar da korkmayın olacak olana çare yok sakin olun dinlenin stres daha çok zarar verir bebeğinize. Sadece aşagı hissetmeniz bu haftalarda normal sancı ağrı kanama yoksa. Bebek zaten anca büyüyor
Bebiskosuu Ulvana aşağıya konumlanmış da olabilir bebek dedi gerçekten inmiş de olabilir dedi hareket etme dinlen güzelce dedi progestan reçete etti ama bunların hepsi acilde olduğu için çok esaslı bi muayene değildi. 2 dakika bebeğe baktı 2 dakika bunları konuştu pazartesi düzgünce bi doktora gideceğim artık
Bebiskosuu Ulvana ilişki olmasın dedi bir de. Onu yazmayı unutmuşum ama benim kanama da eşlik ettiği için böyle uyarılar oldu