Ozlem1479 Kızlar sezeryan oldum 3 gun oldu sütüm sağarak cok az geliyor , bebek emerken ilk gün baslarını yara yaptı o yuzden emziremiyorum sağarak verıyorum. Sütüm artmıyor da tavsıye verın valla mahvoldum ya
Canimucizem Ozlem1479 aksine bebeğinizin ağzında salya ile çok daha kolay emzirirsiniz pompa daha çok yara yapar onun salyasi islattikca ağrıyı azaltır daha güzel gelir sütünüz hem bebeğin emme refleksi ile makine aynı degil bebek çok daha güzel vakumluyor süt kanalları için biraz dayanın kreminizi hiç ihmal etmeyin iyilesecegini göreceksiniz bebeğiniz sizi iyi edecek😍
Kubra-ulas Ozlem1479 süt artması için bol bol dereotu, kimyon, süt, su, maydonoz, hurma bunları hergün biraz biraz tüketin. Ablam normaldoğum yapmasına rağmen sütü gelmiyordu artmıyordu. Bunları tükettikten sonra çok şükür sütü arttı. 2 yıl emzirdi yeğenimi
bendiyebiriii Ozlem1479 kuru dut kaynatın. Bir bardak suya bi yemek kaşığı kuru dut bence çok faydası oluyor. Bestlak Damla da kullanabilirsiniz. Sürekli sağım yapmaya çalışın. Boşaldıkça dolar tekrar inşallah
Ggizemdkgg Ozlem1479 kuzum sütü ne artırır bilemem de yara için zeytinyağını önerebilirim. Bende dün Sezeryan oldum sütüm hala az ve göğsüm yara oldu emzirme hemşiresi dedi ki soğuk sıkım doğal zeytinyağını bir cezvenin içine koyun ısıtın güzelce onun asiti varmış sanırım ısıtınca gidiyormuş o sonra da göğsüne sür dedi. Kremler hiç bir işe yaramaz asıl zeytinyağı fayda eder dedi bende tamam dedim ve demin sürdüm şu an herşey yolunda nemlendirdi gerçekten.
bendiyebiriii Kubra-ulas bir şey diyin diye demedim zaten:) siz de böyle bir şey yaşarsanız yemeyin ki azalmasın diye söyledim iyi niyetli bir yorumdu yani eleştirmek değildi amacım