Lilyumfokimum Emzikleri elde bebekler için özel olan bulaşık deterjanıyla yıkayıp snra sterilize edeyim diyorum. Biberonları makineye attım ama hatamı yaptım bilmiyorum :) nasıl temizliyorsunuz?
beyzzsenturkk Lilyumfokimum sadece suda yıkıyorum desem 😂😂 gerci emzik kullanmıyoruz ama denediğimiz zamanlar öyle yapıyorduk biraz mikroba bagısıklık kazansın bisey olmaz
Nnanaa Lilyumfokimum her beslenmeden sonra fırça ve biberon temizleyici ile güzelce temizliyorum eskiden sürekli kaynatırdım ama kapağı bozuldu biberonun o yüzden her sabah bir defa 5 10 dk tutuyorum. Emziğide uyurken aynı şekilde kaynar suda bekletiyorum.emzik askısı kullandığım için bi yere düşmüyor zateb anca kendisine bana yattığı yere değiyor.
kayra21 Lilyumfokimum Cnm benim kızım anne sütü almadı hep mamayla beslendi 16 aylık oldu biberonları hiç makineye atmadım ilk gün ki gibi duruyor bildiğim kadarıyla makine sararma yapıyor biberon fırçasıyla deterjanla sıcak suda yıkıyorum gün içinde. Günaşırı da bi kabın içine kaç tane biberonu varsa koyuyorum üzerine kaynayan su döküp bekletiyorum emzik emmiyor heralde onu da aynı şekilde yıkardım
cauuv1 Ben temizledim henüz ama şu şekilde yapmayı düşünüyorum, biberon emzik temizleyicisyle yıkayıp sonra suda kaynatmayı planlıyorum yada tam tersi 😂😂🤦♀️
Lilyumfokimum Nnanaa emziği ilk kullanım öncesi yıkamadan snra sadece dezenfekte etsek yeter o zaman sürekli yıka yıka yapmayız. Güzel kolaylık olur değilmi?
Lilyumfokimum kayra21 canım teşekkürler sanırım birdaha koymayacağım ömürleri kısalabilir veya dwdiğin gibi renk koku değişimi olabilir. Allah bağışlasın yavrunu da ♥️