istkizannesi kuzum kimseyi yanlış anlama bak burda sana soylenilen butun kotu yorumlarada iyi yorumlarada sen sebep oldun bu tarz bi post coğu insana ters geliyo ilk okudugumda bende kızdım sana ama sonradan bi dusundum insan biseylerin hayalini kurdugu icin sen biraz hayal kırıkligina ugramissin ondan bu haldesin ama hic uzulme 25 haftama kadar hep erkek dediler isimlerini bile bulmustuk ama 26 hafta kontrolumde kız olduklarini anladi doktorumuz buyuk şok yasadik ( bu arada 47 gunluk tek yumurta ikizlerim var dogumumu yaptim 😊) ben kendim sahsen cok sevinmistim bu duruma hep ilk cocugum erkek olsun gozuyle goruyodum eşimde tam tersi buyuyup genc kız olunca koluma girerler gezerim diyodu hep oyle hayal kuruyodu erkek dediklerinde cok ama cok uzulmustu sonra erkek fikrine alistik tabi daha sonra kız oldugunu ögrendigimizde icimde bi sevinc anlatamam sana sebebini bende bilmiyorum sonucta erkek demisler ama kiz dedikleri icin sevindim yani erkek dusunmeme ragmen sonra eşimi doktora sarılırken buldum 😅 yani evlat cok baska bi kucağana alda bak gör nasil bisey biraz kaba olcak ama bi pipi yok diye sevilmiyo degil emin ol buna üzme kendinide Allah'ın gücüne gider bizlere layık görüp yoktan var eden Allaha şukürler olsun 😊❤❤