mucizem___ Badem_gozlum_ dolgunluktan kastınız şişkinlik olabilir mi bende mantar enfeksiyonu vardı fitil vermişti doktorum Bi şişlik vardı benim de enfeksiyon başlarsa gene şişlik oluyor mesela
Tinkiminki6 Badem_gozlum_ bende kullanıyorum ama öyle şişlik yok kanamaniz falan yoksa sıkıntı yapmayın siz ne için kullanıyorsunuz erken doğum riski ndenmi
Kubis42 Bende de biraz var bu ama bence vücut son aylarda iyice sistigi için olabilir.kanama su vs bişey yoksa çok sorun etmeyin bence doktor zaten ne zamana kadar kullanılacağını söyleyecektir.
Aslibali Kubis42 benim de sarı turuncu bir leke geliyor 6 aydan beri kullanıyorum artık tahriş olduğunu dusunuyorum.
Badem_gozlum_ Kubis42 canım bnde serklaj var o yüzden eskiden fitil atrkn yoktu böyle his şimdi olunca evham yptm
mucizem___ Kubis42 ya bende mantar enfeksiyonu vardı ve afedersiniz sag sol dudaklara dokunduğum da şişlik o kadar belli oluyordu ki hani balon gibi düşün Bi dolgun geliyor elinize ama önceden böyle değildi mesela enfeksiyonum genince oda geciyor ödem gibi
Kubis42 mucizem___ benimde az miktarda çıkmıştı doktor fitil ve şase vermişti kullandım geçti ama sanki sonra biraz daha var gibi emin de olamıyorum inşallah yoktur
Ulkr mucizem___ ben ilk gebeliğimde yaşadım mutlaka doktora görün canım, varis oluşmuştu genital bölgemde ondan kaynaklıydı bende mantarda idrar yolu enfeksiyonundan zannediyordum
mucizem___ Kubis42 tekrarlıyor bence ya ben artık ilac kullanamıyorum zaten 34+6 günlük olduk sirkeli su yapa yapa kendim gecirmiştim kaynanamlara geldik 4 5 gündür yapamıyorum sanki tekrarladı gibi bir agrı hissediyorum vajina icinde