Sedef93 Merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza. Biz 2 senedir evliyiz. 3 aydır deniyoruz ama daha tutmadı. Sizden ricam hamile annelerimiz lütfen dua edin 🐣🙏🏻Hamilelerin duası kabul olur derler. 2 aydır ovülasyon testi ile deniyoruz ama daha tutmadı 😒 Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah amin 🙏🏻 Bu hafta yumurtlama haftam inşallah tutar bu ay 🙏🏻 Nolur dua edin
Seherr Sedef93 inşallah allah nasip eder canım bende ovülasyonla denedim tutmadı ilk ay şimdi tekrardan yapmaya başladım inşallah bu ay hayırlı haberler alırız 😍😇
Yshlt Sedef93 canım sakın stres yapma rahat ol , benim 2 de tuttu görümcemin 3 te 2-3 arkadaşımın 4. De tuttu. Stres yapmayın sebepsiz yere her bünye aynı değil. Allah yardımcınız olsun umarım önümüzdeki ay testin pozitif çıkar :))
tatlibekleyis Sedef93 canim uzun süre korundugun için hemen tutmaması normal bazen korunmayı bırakınca 6 ayda anca oluyor diyorlar Rabbim inşallah tez zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin 🤗❤
Sedef93 Yshlt stres yapmamak elde değil ki ister istemez hep aklım orda 😒 ama inanıyorum en yakın zaman da biz de hami olucaz 🐣🙏🏻🙏🏻 Allahım aratmasın amiiinnnn. Takvim de yarın yumurtlama günüm bugün de deniycez bakalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yshlt Sedef93 Doktorum bana 1 yıl doğal süreci vardır 1 yıl doktora gitmeyin deneyin demişti. Sonrasına bakarız demişti. Stres bu işin en büyük olumsuzluğu, stres yapmayacaksın olacak Allah’ın izniyle. Ama 2 yıldır korunuyorsan bi süre olmaması normal..
Baharonder Sedef93 dini inancini bilmiyorum ama bende cok istemistim 2 rekat hacet namazı kilin ben cok faydasini gordum o ay hamile kaldim seninde zamnin bu gun guzel bi namazkil allah gonlundekini yanina versin insallah
Sedef93 tatlibekleyis aynen canım biz de öyle düşünüyoruz keşke daha önce isteseymişiz ama kısmet işte 🙏🏻 Allahım çok büyük mutlaka dualarımızın karşılığını vericek eminim
Zuhales Folik asit ilaç kullanın mutlaka Neo Flue mesela çok iyi.. zaten planlayanların 3 ay öncesinden başlaması gerekiyormuş ilacı kullanmaya
Sedef93 Zuhales doktora gittik zaten canım Eylül’ün 15inde simir falan yaptı alttan muayene falan etti hiç bir problem yok dedi bir de inofolic combi verdi folik asit onu içiyorum. Normal şartlarda 6 ay içinde kalman gerekiyo dedi 🙏🏻🙏🏻
Zuhales Kadın doğum dr una gidin o da size bu ilaçtan verir zaman kaybı olmaması açısından dr a görünmeli derim..
MeyraEylulBallisi Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bende 6 haftalık hamileydim ve dün düşük yaptım bugün adet gördüm. İnşallah bi sonraki aylara. Benim için de dua ederseniz çok sevinirim.. 🙏🏻
Sedef93 MeyraEylulBallisi Canım benim inşallah bir an önce sen de tekrar hamile kalırsın Allahım tüm isteyenlere bir an önce nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Çok iyi oldu buraya üye olmam birbirimize ne güzel destek oluyoruz
Sedef93 Yshlt bize de öyle dedi doktor. İçimi ferah tutuyorum zaten Allahım biliyo. Elbet Birgün ben de hamiş olarak buraya yazacağım. Sadece hamile anneler dua etsin onu istiyorum 🙏🏻🙏🏻 Sizin duanız kabul olur Emin’im 😘😘
MeyraEylulBallisi Sedef93 çevrene anlattığın zaman bi baskı hissediyosun ister istemez seni ancak senin gibi olan anlar bu yüzden bu forum çok iyi. Herkes birbirini anlıyo ve rahatlatıyo.
Sedef93 MeyraEylulBallisi evet çevrem de çok hamiş var bir de 😒 Allahım diyorum ben de birgün hamiş olarak konuşacak mıyım
milayerli Bende geçen ay ovulasyon testi yaptım ama hiç çift çizgi çıkmamıştı doktora gittim yumurtalarımda pko görünümü olduğunu söyledi zaten tiroid hastasıyım hamile kalmam zordu iyice zorlaştı. Tavsiyem doktora gidip yumurta takibi yaptırman ben bu ay başladım yumurta takibine bakalım neler olacak. İnsallah kısa zamanda Allah’ın izniyle hamile kalırız bizde 🙏🏻💕
Sedef93 milayerli ben ovülasyon testi yaptığımda çift çizgiyi görüyorum Canım ama yine de olmuyo 😊 ama inşallah inanıyorum biz de bir gün kalıcaz ve burdan birbirimize haber vericez 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zeynpatak milayerli 3 yildir tiroid ilaci kullaniyorum . Adet gecikmesinden doktora gttim pko dan suphelendi tedaviye baslamaliyiz dedi ben dusunucem dedim . 1 2 hafta icinde kendiliginden hamile kaldim hem de denemeye yeni baslamistik . Sakin zor diye dusunmeyin . Allah verince hepsi oluyor en kisa zamanda hamile kailirsiniz umarim :)