Happybiz minnakannesi08 artık gelmeleri için bir mani yok ama şimdide minikler nazlaniyor. Aşırı stres oldum. Birde sürekli eş dost arayıp doğurdun mu vs vs daha bir stresli böyle olunca
minnakannesi08 Happybiz yaaa evet habire soruyorlar ne yaptın doğurdunmu sancın falan varmı dedim çocuk bakiyo meraklı insan ćok gelmekten vazgeçiyo 😂😂
larinmom Happybiz aynen bacım bende öyle insan görmek istemiyorum inan herkes sen daha doğuramadın mı diyor zaten stresim bana yetiyor
Happybiz larinmom sanki sipariş giriyoruz ona göre geliyor bebekler. Bizde istiyoruz zamanında doğsun kucağımıza alalım ama nasip meselesi. Onlar sordukca doguramiycam herhalde diyorum 🙄
cnnyhn Bende 40+3 oldum bugün ama hiç sancım yok pazartesi suni sancıyla başlatıcak doktorum 🥹 Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻
Happybiz cnnyhn inşallah yarın kendiliğinden gelir sancimiz. Belirsizlik çok stresliymis meğer. Her sabah bugün doğar mı diye umut edip uyanıyorum bende. Kilo sorunu olmasa 42 de doğsa bile sorun yok ama insan korkuyor.
Cikoleyla Ben de bekliyorum Pazartesi 40 dolacak, kendi sancımı bekleyeceğiz rutin muayenelere devam, bakalım hayırlısı Allahtan
Happybiz Cikoleyla nisanın son ne bebekleri çok nazlı anlaşılan. Gelmek bilmediler. Bende yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor. Hepimizin Allah yardımcısı olsun