Ruuveydaa Merhabalar burada açtığım post ile Philips emzik almaya karar verdim. İki tane çeşidi var Philips sooithie ve Philips ultra soft silikon. Alanlar hangisini aldı arasında ki fark ne hangisi daha iyi veya ikisi de aynı mı yardımcı olur musunuz
prematureannesi_ Ruuveydaa soothie yurtdışında da çok kullanılan bir emzik çeşidi emme refleksini kuvvetlendiriyor. Keşke kızımda alışsaydı 2 çeşit phılıps aldık prematüre doğdu o zamanlar araştırmıştım.
deryarslan00 Ruuveydaa bizdeki ultra air gayet rahat ilk haftasnda verdiğimde tuttu hemen. Tutması için farkı yok canım ağız kısmından hava alımı ciltte iz kuruluk yapması farkı var sadece.
Eceecim Ruuveydaa 0-6 aldım. Benim oğlum emme refleksi güçlü bi çocuk. O yüzden tuttu. Normalde yenidoğanların çenesi güçsüz olur. O yüzden tutamayabilir her bebek. Bizimki biraz şansa tuttu yani ☺️☺️ diğer çeşidi daha hafiftir kesinlikle.
Ruuveydaa deryarslan00 tutması konusunda sıkıntı yoksa tamam aklıma takılan tutma yönünden mi farklı diye düşünmüştüm
Ruuveydaa deryarslan00 air de farklı olanmış galiba hepsi aynı sadece bi kaç bişeyinde değişiklik var
Pinar4588 Ruuveydaa e bebek indiriminden ultra air 2li emzik aldım bende. Doğduğunda görücez bakalım tutacak mı 😬