Sila66 kahvesever__ grı benım cok hosuma gıttı askım daha kullanıslı duruyor ❤️ bugun ruyamda 2. cocugum oluyor erkek oluyor daha karnımdakini dogurmadım etkılenmısım sizden 🤣🤣🤣
prematureannesi_ kahvesever__ 1 numaraya bakıyorum Amazon’dan sipariş vermek istiyorum da korkuyorum bir sorun çıkarsa diye
Cgdm07 kahvesever__ 4 u tavsiye ederim yerden yüksek olmaması en önemlisi gerisi sizin kullanmak istediğiniz şekle göre değişir
Tugraseda kahvesever__ biz en baştaki ev şeklinde olanı kullanıyoruz iyi hoşda cok hantal görünüyo hayal ettiğimzden daha büyük ve yüksekte bişe olduğu için cok göz dolduruyo yorucu. Ben kesmeyi düşündüm o kısımları
Mihrimahvuslat Sila66 sürpriz olarak 2 tane bebe geliyormuş son anda 🤣🤣 cinsiyeti kesin erkek yada kız denilip doğum sırasında değişiyor ya hani bunda da tek bebek beklerken ikiz geliyormuş prensesin yanında prens hediye🤣🤣
Sila66 Mihrimahvuslat ahahahah o degılde cınsıyetı erkek mı acaba dıye suphelenmedım degıl valla 🤣 ama doktorum yanılmaz detaylı bakıyor her seferınde 😂😂
Mihrimahvuslat Sila66 valla burda biri post açmıştı eşyaları almışlardı erkekti galiba sonra bi doğmuş kız🤣 eşyaları kaldırmış gidip diğer bebeğe el birliğiyle almışlar ailesi onlar😁
prematureannesi_ kahvesever__ tahtaları eskimiş gelirse diye trendyolda bile böyle sorunlar çıkabiliyor.
Zeyzey055 Ben oğluma 120×200 cm montessori aldim cok memnunum oğlum 22 aylik yayılarak yatmayı seviyor ben veya eşim de yatıyoruz memnunuz
Cgdm07 kahvesever__ 2 yaş zaten kullanım yaşı gelişimi normalse çocuğun düşme olanağı çok az o yüzden yerden fazla yüksek olmaması önemli zaten bariyerli yerini baş ucu yaparsaniz oyun şeklinde de açık yerden girip çıkacağını öğretirseniz problem olmaz
Mihrimahvuslat Sila66 yani cinsiyeti yanlış gören sayıyı da yanlış görmüş olabilir diye düşünmüştüm de🤣
Sila66 Mihrimahvuslat ahahahaha benım doktorum ısının adamıııı😂 4 teyzemı dogurttu yengemı dogurttu kuzenımı do
Mihrimahvuslat Sila66 takılıyorum kız biliyorum ama son dakika sürprizi oluyormuş 🤣 yada momda çok önceden biri sormuş ya korunmasız ilişki yaşarsak tekrar hamile kalır mıyım belki sende tutmuştur 🤪😹😹😹