Günaydınn herkese iyi bayramlar 🍬🌺
Burada pozitif doğum hikayelerini okuyup Allahım banada sağlıkla kızımı kucağıma almayı nasip et diye çok dua ediyordum dualarım kabul oldu 🤲
Benim 2 kayıbım var birtanesini rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettimm oyüzden bebek düşündüğümde serklaj olmam ve 9 ay yatmam gerekiyordu 13 haftamda serklaj oldum ve süreç yatarak geçti serklaj oldum sorunsuz geçti diye bir şey yok rahim ağzı uzunluğum düştü kanamalar vs erken gelecek derken 36 haftayı gördüm ve doktorum binnur artık 37 hafta dikişleri alalım gelsin bizim kız dedi aldık dikişleri bekliyoruz bekliyoruz gelmiyo normal doğum için kilo sınırdaydı 3.200 falandı kızım 3.500 ideal dedi 38 haftamda 3 cm açıklık vardı 39+6 gel yatış olsun suni verelim dedi ..
Sabah gittim yatış yapıldı direkt doğumhaneye alındım lama yapıldı kan aldık derken açıklığa bakalım dedi bir baktı kendiliğinden 5 cm olmuş bile açılmam hemen suyumu patlatıp suni taktı 🙄
Binnur hazırlan doğum yakın senin dedi tabi ben hemen panik doktorumu sordum ne zaman gelcek diye biz başladık ara ara açılmanı kontrol edip seni hazırlicaz cem bey öyle gelcek dedi ağrı geldikçe ıkın sen açılman hızlı gidiyor çok beklemeyiz dedi ağrı geldikçe ıkınıyorum ama acısı inanılmaz birşey sancı sıklaştıkca bağırıyorum ebe sakinleştirmeye çalışıyo bir ara artık yeter yapamıyorum dedim ebe saçmalama 7 cm oldu kızının saçı elimde saçını çekerim bak dedi 🙄
Sancı geldikçe ıkın işimiz kolay hadi hadi derken doktorum geldi bide o baktı açılmama ıkınmamı istedi binnur çok güzel hadi az kaldı geliyo kızın dedi sonra ben çıkıyorum beni çağırın dedi aradan 10 dk geçti o sürede ben sancı geldikçe ıkınıyorum ebe dediki cem beyi ara bebek geliyor acele 🙄🙄🙄
Doktorum geldi ıkın hadi vs derken 5 dk içinde kızımın sesini duydum 🫣
Benim kız dayanamamış içerde kaka yapmış bir çıktı heryeri kaka 🙄
Hemen yıkayın ben bu patatesi çok bekledim resim çekincez dedi kızımı yıkarken dikişim atıldı 3 4 tane dikişim var ..
Çok şükür zor bi hamilelikti ama normal doğumla kızım geldi dünyaya 🌺
11.30 girdim doğumhaneye 13.47 kızım geldi şanslıydım açılmam hızlı ilerledi ..
Rabbim sizleride tez zamanda evladıyla kavuştursun ..
17.04.2023 13.47 güneş bizim için yeniden doğdu ❤️