YLD_95 AsyaCngz55 beni doktorum 23. Haftada yolladı yani bu hafta başı. Ultrason da bakan doktorda böyle gelmeniz çok iyi olmuş tüm organlar dolu ve net görünüyor dedi
2prensesannesiiii AsyaCngz55 evet bazıları 23 24 te giriyor ama benim arkadaşım 25 haftaya giriyordu haftan geçmiş deyip almayacakladı zar zor aldılar bebeğin derisi mi ne kalınlaştığı için ileri haftalarda zor görünürmüş 🙏🏻
AsyaCngz55 Meryem-7927 aaaa bu bilgiyi paylaşmanız çok iyi oldu. Ben de geciktireyim o zaman diye düşünmeye başlamıştım
Rabia04_09 Meryem-7927 özele mi devlete mi gidiyorsunuz? Devlet daha erken yapıyor diye biliyorum bi arkadaşıma 18 ile 22 arası demiş. Benim iki hamileliğimde de özel 20li 24 arası demişti
Meryem-7927 Rabia04_09 Devlete gittim burda yapmıyoruz dedi başka şehirdeki devlete de gittim geç kalmişsın dedi
Elis-im AsyaCngz55 Ben randevu almada geç kaldım bi tık. Ama dr. Geç değil dedi. 24. Üncü haftamda gireceğim 1 hafta sonra yani 🤷🏽♀️
1trimester Ben devlet hastanesinden randevu almıştım detaylı için ama orada iyi bakmadıklarını söyleyenler oldu özel tavsiye edilen bir klinikten ayrıca randevu aldım. Devlette ki randevuya gidip gitmemekte kararsız kaldım