Elotyy Kızlar şu gelimi yok 19 haftalık islaklık yok suda eksilme yok kesede delik, yırtılma olsa sizce su altan gelmezmi hastane yatırdılar test yaptılar ama şu gelmiyor şu eksilmiyor burda, daha çok pıskolojım bozuldu
Mavidunyamm Elotyy canım hastanede gözetim altındasın işte neden her şeyi de buraya soruyorsun ki. Doktor yanında, hemşire yanında. Aklına takilani sorabilirsin. Sürekli post açıp soruyorsun da burda kimse doktordan iyi bilemez. Hem haftan küçük hem su mu değil mi biz nerdn bilelim ki. Geçmiş olsun
Elotyy Mavidunyamm canın istiyor acıyorum başına gelen vardır doktor önerir yada bilgi verir bak sana bi tavsiye vereyim bazen bazı hastaneler sırf araştırma ögrenci eğitmek için oto b*ka yatırlarr ve bazen basıt olan birşeyi sırf abarta abarta anlatır ama bazen bazı insanların başına geldımı anlatımı emin ol doktordan iyi anlatan var çünkü bazı doktorlar herşeyi fazla abartıyor yada kötüye çekiyor
Mavidunyamm Elotyy Bebeğinin kesesi delik olabilir. Su bazen alttan değil idrarla beraber de geliyor. Ben doğum için hastaneye gittiğimde doktor dedi ki suyun az kalmış ama halbuki evde hiç suyum gelmemisti. İdrarla beraber atmışsın dedi. Sen eve gitsen fark etmesen suyunun geldiğini n’olacak ? Senin yerinde ben olsam zorla kendimi hastanede yatırırim. En güvenli yer orası senin için. Hangi eğitim araştırma hastanesindesin ?
Mavidunyamm Elotyy zaten diğer postuna da yorum yapmışlar hastanede kal bebeğin suyu biterse seni zehirler diye. Doktorlar da öyle düşünüyor zaten. Birde çok üzülerek söylüyorum bebeğinin suyunun bittiğini fark etmezsen bebek yaşamaz. 19 haftalık bebeğin doğup yaşaması imkansız maalesef.
Elotyy Mavidunyamm tepecik hastanesiydı bana biri geldi bebek suyu dedi biri geldi bebek suyu az dedi sabah biri geldi yok herşey güzel dedi sonra bana sinir geldi gittim en iyi peretolojiye imza atım cıktim hiç birşey yokmuş beyaz akıntı nişan dediler nişan falan degilmiş boşu boşuna tutacaklar zaten ilaç yok zorla kendimi muamele ettiriyorum
Elotyy Mavidunyamm çıktım özel periyolojiye gittim alsancakta acil olarak aldı ve kesede ne delik ne yırtık hiç birşey yokmuş gelen akıntıymış bebeğin suyu olması gerektiği gibiymiş para verdim ama herşey detaylı ögrendik ped taktılar baktı su gelimi yokmuş yani boşu boşuna beni yatirmişlar
Elotyy Mavidunyamm bana bekle su bittikçe düşük yaptırcaz dediler başkasi geldi ya Allah aşkına dedim delik yırtık kaçak varmı yok iyi durum yani beni boşu boşına sitres yaptılar