Ciciannecik Gnc35 Çınarlı hastanesi muayene 350, sezeryan 10.500 Ekol Sada muayene 510 , 1. sezeryan 12.500 2.bilmiyorum 3.sezeryan 17 bin Bunları biliyorum ben ☺️
Canimucizem Gnc35 özel İzmir Ege şehir hastanesi Fatma hanıma gidiyorum muayenesi 415 sezeryan da 12 bin
Betulakarr Ciciannecik 565 tl muayene dogum da 14.500 tl benim doğumum çok yakın şuan güncel fiyatlar bunlar canım ☺️ Mayıs ya da Haziran da artış olacak
Ciciannecik Betulakarr çiğlideki ekol bu şekilde fiyat veriyor. Ekol Sada daha farklı fiyatlar veriyor . Sizin kaçıncı sezeryan
2Mom2 Ben Çınarlı kadın doğumda muayeneye 350₺ veriyorum Ceysu yanıma gidiyorum doğuma bana en başta sezeryan olark 9.750 dediler ağustos doğumlu olacağız değişir mutlaka o zamana
Beigebaby 2Mom2 merhaba bende çınarlıya gidiyorum 2 keredir , doğum fiyatını konuşmadık hiç 9750 diye duymuştum , normal doğum ve sezeryan aynı fiyat mı?
2Mom2 Beigebaby ben dediğim gbi ilk gittiğimde fiyat almıştım şimdi 5 ay bitti belki artmıştır bu gittiğimde tekrar sorarım benim ikinci doğumum olucak ve sezeryan olacağım ben
Brccnr Doktorumun özel polikliniğine gidiyorum muayene ücreti:900 tl çınarlı hastanesiyle anlaşmalı doğum içinde 13-15 arası fiyat söyledi doğumuma 2-3 hafta var