Eceecim mervekocogl hastanenin yatış birimiyle görüşün isterseniz. Dönem dönem nakit ödemeler için paket program sunuyorlar.
Scmnezgii mervekocogl Hiç bir sigortam yok canım, hastanenin doktoruna gidiyorum başından beri gebeliğin sezaryen normal aynı fiyatı verdiler sadece epiduralde biraz fiyat farkı oluyormuş o kadar
mervekocogl Scmnezgii valla bilmiyorum sadece duydum, henüz gidip görüşmedim. Nasipse bir sonraki kontrolümde sorarım doğum ücretlerini de. İnşallah o kadar yüksek fiyatlar duymam 🥲
Larabebek mervekocogl Özel aritmi hastanesi mutlu kilciler fotoğraf çekimi süsleme hariç 7bin TL fiyat verdi bilginiz olsun
mervekocogl Larabebek çok uygun fiyat vermişler. Doktorun yorumları da güzel, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Larabebek mervekocogl rica ederim benimde çok memnun kaldığım bir doktor umarım sizin içinde iyi olur
melek-2020 Freefam Her doktorun verdiği fiyat farklı oluyor. Hastanenin istediği doğum fiyatı belli 15.000/17.000 arası fiyat belirlemişler üzerine doktorunuz kendi istediği fiyatı ekliyor. Onuda doğumda doktorunuzun hesabına atıyorsunuz.
melek-2020 Freefam ben 25.500 fiyat aldım doğumum için. İlk doğumumdada 9000 ödemiştik 4000 i jimere 5000 i doktoruma