Bebis12929e Kızlar bi saatir altan iğneler batar gibi bebek kendini ititiyomus gibi kasilmalarim oluyor bi 30 saniyr fln surup birakiyo kendini dogum sancisımı basladi acaba ilk gebeligim nasil oldugunu bilmiyorum
TeacherrMom Bebis12929e merhaba doğum yaptınız mı ? Bende de hep bahsettiğiniz şekilde oluyo ama sancı bumu ? Batma acı ittirme hissi.. ama bur haftadir hergun oluyor özellikle geceleri
Duygunur007 Belinde ağrı veya kasiginda ağrı var mı onuda takiple doğum sancısı ise zaten saniyeler kısalacaktır
Duygunur007 Bebis12929e için rahat etmiyorsa acile gidip nst cektirebilirsin ağrı eşiği yüksekliğinde olabilir haftanda gelmiş zaten bı ılık duş al biraz dinlen baktın geçmiyor nstye git
_Damlamumci_16 TeacherrMom benimde oluyor gündüz gece belli bi zamanı yok bu 1 haftadır oxellikle daha çok oluyor 39+6 olduk
Bebis12929e TeacherrMom yaptım cnm sayfama bakarsan yazdm hikayemi o itirme bebek kafası kendine yer açıyo açılman bàşlıyo ben 3 4 santimle girdm doguma
_Damlamumci_16 _Damlamumci_16 en son kontrolumde de acıklıgım hiç yoktu ve çarşamba sabahı gel dedi gitmeyi dusunmuyorum sancım olursa gidecegım