yagmur50 cok normal birincisi yaninizda cok fazla birileri kalmasin onun etkiside cok oluyor yalniz kalamiyorsunuz esinizle rahatca sohbet edemiyor ne bilim basinizi omzuna yaslayamiyorsunuz yakinlasamiyorsunuz bunlar çok etkiliyor onun disinda begenmeme konusunda bende cok psikolojik olarak yipranmistim aylarca ışıkları actirmadim vücudumu gorsun istemedim ama sagolsun esim hep guzel yaklasti beni motive etri oyle bisey olmadigini soyledi yani burda esiniz guveninizi yerine getirecek birde misal veriyorum bebek uyuyunca sizde yatin uyuyun yads kendinize bakim yapin 5dk da olsa bi hava alin kendinizi bedenen iyi hissediyorsaniz bunlarinda çok faydasi olacaktir lohusa psikolojisinden cikmaniza aglamak istediginizde aglayin kendinizi tutmayin bugunlerde geciyor ama benim mesela annem gitti 20gunun sonunda o gittikten sonra ben kendimi toparladim cunku hem bebeğimle bas basa kaldim artik herseyle ben ilgilenmem gerekiyordu hemde esimle yalniz kaldim istedigimiz gibi rahat rahat hareket edebildik