Samye18 birannis_ çok iyi ya açık açıkda demiş valla helal olsun peki sen genital organa benzer bişe gördün mü canım dış dudak tarzında yani 11+4 de belli olur mu okadar çok
Gmzkzk Samye18 bnde 14. Haftada bebek bir hafta önde gidiyor 3 çizgi gözüyorum kıza benziyor dedi bakalım ayrıntılıya az kaldı şuan 17+2
birannis_ Samye18 evet görüyor ama organ tam olarak gelişme döneminde olduğu için net bişi diyemiyorlar zaten Ozaman doktorum detaylı bir şekilde gösterip anlatmıştı
Ozlemmisss Samye18 12 de kız 13 de erkek dedi bana da 37 haftalık oldum erkek 😄 çok var kız denildikten sonra erkek olan
Ayseguldemir698 20.haftaya kadar cinsiyet yanılmaları oluyor ben 16 haftada kız biliyordum 23.haftada erkek çıktı
Adapte34 Ayseguldemir698 yaa bu neyden kaynaklanıyor ultrason cihazından mı yoksa bebeğin organının geç oluşmasından mı
Pamukasln Samye18 değişebilir 11+5te bizede yuzde doksan kiz dedi hatta eminim dedi sonrasında 15. Haftada erkek olduğunu öğrendik rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
Ozlemmisss Pamukasln 37+2 oldummm 😄 normal mı sezeryan mı düşünüyorsunuz. Sezeryansa tarih aldınız mıı??
Pamukasln Ozlemmisss ikinci doğumum ilki sezaryen yine sezaryen olacak 38+2de 26 nisan çarşamba günü nasip olursa
Gizemlibirisi Samye18 bana 14 haftada bile kız denildi.ama emin değilim dedi.kaldiki 11 hafta çok küçük.alacaksanizda hastane çıkışı kız erkek giyebileceği birşey alabilirsiniz.sonra ben 18 haftada gittiğimde kesin erkek denildi.
TubaEraslan Rmysnrrr en iyisi yspmışsın . Bende öyle yaptım. Hep ortam renk aldım . Kız da erkek de giyer. cinsiyet de 15.haftada öğrenmiştik