Nurrr_33 twinboymama merhaba bende cift yumurta ikizlerimi bekliyorum inşallah bekleyebildikleri kadar beklerler Allah buyuk diyorum. 30 haftalık olduk bin şükür. Doktro 34 u geçsin istiyoruz 35 lere gelebilirsek sonrası 37 ye kadar devam diyor nekadar geç doğarsa okadar kuvez riskimiz azalır inşallah 🙏🙏🤲
Nurrr_33 twinboymama bebeğimin biri öndeki bebek baş geliş pozisyonu almiş doktor inşallah yaramazlik yapmaz dedi. Benim doktorum da yaptırıyor normal doğumu ilk bebek uygunsa yaptırıyorum dedi 🙂
Zeyzey055 Mommdii merhaba ben Talha verdim oğluma cennetle müjdelenen 10 sahabeden birinin adı inşallah Salih amel işleyen evlatlar yetiştirmek nasip olur hepimize
Mommdii sonnenschein bi oğlum var Ali Asaf ikincide ahlas olursa çok uydurmaya çalışmış gibi 😀 aslında baya düşündük ahlası kararlıydıkta ama sonra vazgeçtik
Mommdii Zehra_25x Kuranda olması ve anlamlı olması çok önemli çünkü çağrılırken babaya soruluyor ahirette
2oglusannesi Mommdii tefsir okuyan görümcem muhsin ismini görmüş bana söyledi. Ali Muhsin güzel bir isim olabilir bi düşünmelisin 😊
Besteburak Benim esimde zeyd istiyor ama herkes dalga geciyor o yüzden ben istemiyorum . Ben Taha ismini cok begeniyorum veya furkanin anlami cok güzel dogru ve yanlisi ayirt edebilen kisi