Ozgeliz 2 cm açıklıktan sonra doğum tahmini ne zaman olur ? 38 haftalık hamileyim düzensiz sancılarım var
Simayy1 Ozgeliz 37+3 te 2cm açıklığım vardı suan 12 den sonra 39 haftalık oluyorum hiç bir belirtim yok bebeğin toplanıp sertleşmesinden başka bende merak ediyorum , pazar günü muanem var daha fazla açılma olmuşmu bakalım
Zeynepnisaa Ozgeliz 2cm açıklıktan 1 hafta sonra doğuma gittim. Muayenede 3 cm olmus dedi doktor 4 saat içinde tam açıklığa ulaşti
Minikcivcimmmm__34 Simayy1 bebek toplanması dediginiz bianda göbekde farklı yerlerin sertleşmesi mi oluyor acıyor gb felan omu bebek toplanması 😊
Simayy1 Ozgeliz aynen canımm 😬sabıt 2 de kalmamıştır umarım belki açılma olmuştur veya olmamıştır hiç bilmiyorm vallah gidince öğrenicem bende
Ozgeliz Burnumageliyoduslkmsn oo baya olmuş sizin 😊 Sağlıkla , zamanında kucağınıza alın inşallah 🙏🏻😍
Simayy1 Ozgeliz benim hiç sancım olmadı daha henüz canım sadece baskı cok hissediyorum özel bölgemde cocuk kanalda olduğu için doktorum daha fazla hissedeceğimi söyledi sadece cocuk toplanıp karnım sertleşince hafıf sızı gibi hissediyorum ilk gebeliğim bişey de anladığım yok ☺️
Kalbimmmmmm Simayy1 ben sancı nasıl olur bile bilmiyorum ama seninki gibi ağrıyı hissediyorum ayağa kalkınca falan ve vajina kısmında sanki bebeğin elini hissediyorum öyle bir batma oluyor bende bugün 37+0 oldum
Simayy1 Minikcivcimmmm__34 aynen karnım bi şekilsiz gözüküyor bebek kendini dayıyor gibi bir tarafa ağrı oluypr bırakınca geçiyor ☺️
Simayy1 catty canım normalde olutprdu ama ağrım olmuyordu anlık yapıyordu cok degil 38 haftadan beri sıklaştı ve hafif ağrı yapıyor okadar