Roro37 Kızlar 2 gündür kesintili ara ara ishalim var hamilelikte ishal olmanın bir zararı var mı bebeğe? Acile gitmem gerekir mi? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Busenl Roro37 bir zararı yok ama çok su kaybettiğin için bol su tüketmen gerekiyor . Düzelmesi için muz yiyebilirsin
Novamomy Roro37 3 günü geçen ishalde doktorun görmesi ve bir tahlil vermekte fayda var elbette ama bol sıvı alman ,muz,pirinç lapası,patates tuzlu haşlanmış yiyerek azaltabilirsin ishalini geçmiş olsun
Berfehilal Roro37 bende de vardı hatta basur çıktı ishalden doktor Demir’i kes dedi düzelirse değiştirelim diye o ara ishal devam ediyordu ama basur geçti e bu defa Demir’i bırakınca ishalde geçti basur geri çıktı 😂😂neresinden tutsam olmuyor 😂
Roro37 Esmavi kullandığım demir ilacından olabilir diye bugün ilacı keseceğim. Magnezyum oksiti nasıl vücuda alıyoruz? Yiyeceklerden mi
Roro37 Berfehilal ben de demir ilacını kestim bir günlük biraz daha düzelir gibi oldum. Halbuki kaç haftadır kullandığım ilaçtı ama vücutta değişik etki yapmaya başladı galiba 😌kontrole gidene kadar kullanmıcam