Yaso 2. Doğumum nasipse 30 kasıma gün verdi doktorum doğum kanalına girdiğini söyledi inşallah erken gelmez🤗 Çatı muayenesinde açıklığım yoktu nst de de sancı çıkmadı Hayırlısı ile kucağıma alırım ve tabi sizlerde inşallah 🤲
Nefesimm Yaso kac haftaliksiniz bugün bende çatı muanesi oldum 37+2 catim müsaitmis neyse sanci da çıkmadı
arzu19 Yaso bende bu gün tam 36+0 ım 😍😍 yarın doktor kontrolümüz var bebeğin kanala girdigini ultrasondamı görüyor yoksa alttan muayne ederekmi acaba
kardelenimm Yaso sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza normal doğum denemek istediniz mi hiç. 2 sene geçince ssvd oluyormuş diye duymuştum yoksa sizin başka sebeplerden dolayımı tekrar sezaryen ☺️
Yaso kardelenimm biraz ben cesaret edemiyorum biraz da doktorum rahmini kaybedersin vs dedi sonra kendisi nasıl istersen öyle olsun dedi ama ben istemiyorum normal tabi kızım gününden önce gelmezse 🙈
Balkiz Yaso madem sezaryen olcağınız belli neden tekrar çatı muayenesi yaptı ki doktorunuz 🙄 hem haftanız da erken. Ben de ikinci kızımı allah nsip ederse ocak ayında sezaryen ile doğuracağım ama hiç çatı muayenesi olacağımı düşünmemiştim.