Farida100 Kizlar dun 22 haftam bitdi.Ultrason oldu suyum fazlaymish.Bugun sheker yukleme analizi yaptirdim yuksek cikdi.Diet onerildi kesinlikle.Buununla ilgili sorun yashayan oldumu?
Hilalmvc Farida100 benim suyum normal ama yüklemeden sonra 144cikti ve diyet verdi doktorum dikkat edicez
binnur64 Hilalmvc hiç belirtileri falan var mıydı sizde tatlı yedikten sonra bi sorun yaşıyo muydunuz
trkmngaye Ben şeker yüklemesi yaptırmadım, benim de suyum fazla ve karnım bundan dolayı büyük. Doktor yaptırsan da yaptırmasan da söyleyeceğim şey aynı ekmek ve şeker tüketme herşeyi ölçülü ye dedi
Hilalmvc binnur64 açıkcası bende su içmeme rağmen ağız kuruluğu vardı az da olsa ordan biraz şüphelenmiştim ama son zamanlarda tatlı ve abur cubur yemeye başlamıştım etkisi olduğunu düşünüyorum.
binnur64 Hilalmvc doktor bana da sağlık ocağında yaptır dedi ama ben de kendimde hiç belirti görmediğim için gerek görmedim sonra Allah korusun bi şey olsa pişman olurum kesin 🤦🏻♀️
Hilalmvc binnur64 ben aletini sipariş verdim ama gelmedi eczane ya da aile hekimine bir sor istersen bayramdan sonra yapıyorlarsa baktırırsın