Sun10 Kızlar sancı kasılmalarım var 1 parmak açıklığım var ilerlemiyor. Yürüyorum merdiven inip cıkıyorum bütün hareketleri yapıyorum hurma herşeyi yaptım düzenli sancı için ne yapmak lazım??
kucukbebek Sun10 Kac haftaliksin kuzum, benim suyum gelmisti oyle gittimdi hastaneye, kontrol edince aciklik 4cm di ama hic sanci yoktu
777gonul_ Sun10 eninde sonunda gelecek 😂ben 41+4 de doğurdum tüm ümit im bittikten sonra geldi oglum insan içine çıkmaya utanıyordum artık gören kız sen hala dogurmadinmi diyordu
HayriyeBoztepe Sun10 bende tam 39 haftalık oldum benimde kasılmalarım çok ve 1cm açıklığı var ve bebeğimin suyu azmış kızlar iğne falan vuruldum hayırlısı olsun bakalım duanızı beklerim 🙏sende hayırlısıyla al cnm kucağına bebişini inşaAllah 🤲
Fatosskirisci 777gonul_ bendede durum aynı şu an . 39+2 deyim herkes artık yeter doğur Dior insan ister istemez takıyor ya . Arada sancılarım var ama ne yapmam lazım bilmiyorum normal doğum açılma için
777gonul_ Fatosskirisci kendisinin zamani var hiç kafana takma kendisi isteyince gelecek bende senin gibiydim etraf beni telaşlandiriyordu sonra hiç ummadığım bir zamanda geldi
Sun10 Ay kızlar doğurdum çok şükür 🥰 40+4 te geldi oğluşum 😍 çok güzel bi doğumum oldu Allah herkese nasip etsin