Kucukmeleg-bklyrm3480 Olmuş canım mutlaka üç gün değerlendir bir durup bir günde değerlendirsen olur eğer çift çizgi gitmezse iki tane havuç ye çatlasın
Ravza11 Kucukmeleg-bklyrm3480 genelde çift çizgiyi gördüğüm an ertesi gün catlama oluyor canım yumurtlamami daha önemli yoksa çatlama mi hangi günün tutma olasılığı daha yüksek eşimde sperm sorunu olduğu için hergun ilişki önermiyorlar genelde
Ravza11 @arirangg canım seni goruyorum genelde ovulasyon testi yorumlarinda yumurtlama kesin olmusmu bakarmisin bide catlamami daha önemli yumurtlama günümü
Melek__55 Ravza11 en son ne zaman değerlendirdinz eşinde sprem sorunu varsa ya bugün olsun yada yarın
Ravza11 Melek__55 dün degerlendirme oldu canım bugün test yaptım yine yumurtlama görünüyor çatlama olmamış
Kucukmeleg-bklyrm3480 PrensinibekleyenAnnee bazı kadınlarda bir günde bazılarında üç gün bile sürüyor
PrensinibekleyenAnnee Kucukmeleg-bklyrm3480 ben kendime yaptıgımda 17 si kırmızydı 18 daha pikti kırmızıydı 19 siliklesmisti şimdi hangi gün çatlamış oluyor tam sabah yapıldı hepside
Kucukmeleg-bklyrm3480 PrensinibekleyenAnnee silik olan gün çatlamış oluyor işte o çatladığında yumurta tüplere gönderiliyor ve spermle buluşup dölleniyor çatlama günü en künyeyle gün