Seyma2255 ![]https://photos.app.goo.gl/xjJV6n1NL5uzVKu67 @esmerella37 duyduğum kadarıyla tahminin tutuyormuş ben de bir sorayım dedim 11+3 deyim dün doktor %100 demiyorum ama muhtemelen erkek dedi 😂😂
Rabia-H-6 esmerella37 ay valla normal de 12. Haftadan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama senin yorumunu o kadar merak ediyorum ki nerdeyse pazartesi gidicem 🤗
Denizinci esmerella37 doktor da emin olamadı . Erkeğede kıza da benziyor net olamadım tam oluşamamış dedi ☺️🍀🥹
Denizinci bnc 2 hafta sonra kontrol de belli olur artık. 2 gün önce ikiliye girdim doktorum net bir şey söyleyemiyorum dedi
Denizinci Grsost teşekkürler yorumunuz için. 🍀 genel de kıza da benzetiliyor erkeğe de doktorum da ikilide emin olamadı . Önce % 80 erkek dendi sonra kız da olabilir emin değilim . Henüz net oluşmamış dedi.
Grsost Arkadaşlar bu nub teorisi. Poposundaki çıkıntı soldaki gibi veya daha yukarı durursa erkek, sağdaki gibi omurgaya paralel durursa kız diyorlar nub teorisine göre.
Samye18 Ya rica etsem bakar mısınız bana da pek anlayamadım resimden bilen biri varsa doktor tahmin yaptı ama 11+4 haftalık