Merve775 Bayanlar ben 8 haftalık hamileyim ve yemeklerden tiksiniyorum hiç bişey yemek içmek istemiyorum sürekli yorgun haldeyim sürekli uyumak istiyorum bu durum normal mi sizce aranızda bunları yaşayan var mı
Aaaysee Merve775 çok çok normal gebelerin yarısından çoğu bu durumu yaşıyor,12.haftadan sonra zamanla azalır insaAllah eğer çok kötü iseniz de değerlerinize baktırın kansızlık,vitaminsizlikten halsizlik çok oluyor
Maras46konya-00 Merve775 ben 6 haftalıkkrn başladım öyle vala şimdi 14+6 yeni yeni toparlanmaya başlıyprum kötü durum bazı şeyleri yemek istemiyorum bulantı fln tiksinme var 😒
Burcu395 Merve775 olması gereken şeyler bunlar 14 +1 haftalık hamileyım sürekli uyku mide bunaltısı yemeklerden soğuma metalik tat ne ararsan vardı hepsi azaldı eskiye nazaran dün bile istifra ettim sabah kahvaltı zulüm:(((
Araseymen09 Merve775 12. Haftaya kadar hep öyle geçiyor mide bulantısı baş dönmesi yorgunluk hep oluyor geçer canım
Merve775 Aaaysee Pazartesi gideceğim doktoruma birde kullandığım ilaçlar sanırım ağır geliyor bana doktoruma birde onu danışacağım
Merve775 Maras46konya-00 bende yemek görmek kokusunu almak istemiyorum aklıma bile geldikçe ögürmelerim başlıyor çok kötü bi durum ya su bile içemiyorum
Maras46konya-00 Merve775 ben çok içerdim önce artık içemiyorum çay da içemiyorum kahve de hepsini özledim
Burcu395 Merve775 o zaman bir doktora görün canım hergğn istifra seni direnç ten düşürür bide kilo verdirir
Merve775 Araseymen09 amin inşallah tatlım ya yoksa ben annemlere diyorum ki ben bebeği nasıl besleyeceğim
Minis122 Merve775 ben ilk 3 3.5 ay sadece peynir ve ekmekle beslendim tiksinme bulantidan. Bebek gayet saglikli cok sukur
Merve775 Minis122 ayy çok sevindim valla bende bişey yiyemiyorum yiyim diyorum sonra istifra ediyorum 😔😔
Araseymen09 Merve775 yok canım 12 haftadan sonra herşey çok güzel gidiyor hamile olduğun aklina bile gelmiyor bir kadın hamileyken vücudu fabrika gibi çalışır ister istemez yorgunluk oluyor ilk 3 ay ne kadar dinlenirseniz bebek o kadar güzel gelişir diyorlar bol bol dinlenin
Minis122 Merve775 hic zorlama canm kendini zorlarikca daha tiksinirsin ben tavuktan falan tiksinmistim asla yemek yiyemedim. Zorlamadimda. Peynir ekmekle beslendim. Sonrasinda sukur tiksinmem gecti simdi herseyi yiyorum. 3 aydan sonra. Yediklerinden besleniyor bebek. Onemlinolan o zamandan sonra. Suan bile. Hergun yumurtaymis suymus buymus yemiyorum normal nasil besleniyorsam ayniyim. Kola bile iciyorum
Merve775 Araseymen09 dinleniyorum bol bol bende doktorda iğne verdi 3 günde bi iğne vurunuyoruz tutunöa iğnesiymiş