Hayırlı bayramlar herkese arkadaslar sonunda bende dogurdum arefe gunu planlı yatısım yapıldı bebegım 40+6 ydı cunku gelmek bilmedi hıc doktor da seni dogurtayım dedi bende kabul ettim 1 de yatıs yaptım hastaneye kanlarım alındı evrakları imzaladık 2 de fitil yerlestırıldı propes deniyor sanırım sonra saat bası acıklık muayanem yapıldı onda ben kendimi ck kasan bıriyim ebelere zorluk cıkardı mBayaa sagolsun cok anlayıslılardı sonra 3 bucuk gibi sancılarım gelmeye basladı ama hafif hafif asla dayanılmayacak sancılar degıl boyle suyun altında sallanır sandalyede falan. Yuruyusle sancılarımı karşıladım ebem 4 gıbı suyumu patlattı ilk suyum yatakta geldı Bayaa sonra bı dusa gırdım orda da geldı 3 kez suyum geldi suyum gelince 6 gıbı sancılarım sıklastı 7 ceyrek gıbı ıkınma hissi geldı ıkınma hissi gelince ebeler geldı hemen tamda ezan okunmustu canlarım iftarda yapamadılar 7 45 e kadar sancım gelince derin nefes alıp ıkındım 4 cu ikinmada bebegım dogmustu dıkısım oldu tam ıkınamadıgım ıcın benım ıcın kolay gecen bir dogumdu suan bayram sekerı oglum sizlere tavsiyem cok sabırlı olun sancıları sakin karsılayın her dogumun zorluk kolaylıkları var ıkınma hissiniz tam gelmeden çatala cıkma yin sorularınızı sorabilirsiniz cevaplarım elimden geldıgınce 🙂🙏💙