minikmucizeemaak Aysuaydin_03 Daha önce kan vermiş miydin bu durumda sağlıksız gözüküyor artık hiç olmamış denecek kadar az 🫣
fizikcianne Aysuaydin_03 canım korkutmak istemem ama benim değerlerim ilk gebeliğimde aynı bu kadar yavaş artıyordu. Artıyordu ama ite kaka. Sonrasında dış gebelikmiş ölümden döndüm. Kürtaja aldılar hemen
minikmucizeemaak Aysuaydin_03 Kimyasal olsa düşerdi Allah korusun dış gebelik vs olmasın bence bayram sonu direk doktora git canım, Rabbim gönlüne göre versin en az %60 artış kabul ediliyor ama senin değerin hiç artmamış 2 gün de
fizikcianne Aysuaydin_03 sen vakit kaybetmeden doktora git dış gebelik çok ciddi bir konu. Ölüme kadar gidiyor. Hem tüplerin patlamasın. Başıma geldiği için konuşuyorum.
Aysel_krdg Aysuaydin_03 canım sen kötüyü düşünme 2 gün sonra git en son verdiğin yerde aynı saatte kan ver tekrar inşallah sağlıkla artar
fizikcianne Aysuaydin_03 farklı hastane olsa bile en azından 2 katına yakın artardı. Sizinki çok az artmıs
minikmucizeemaak Aysuaydin_03 Bence farklı hastanede olsa bir artış olması lazımdı siz yine de gidip kendi verdiğiniz yerde kan verin birde bugün
zehrazeynep Aysuaydin_03 asla farklı hastanelerde yapma ben özelde yaptığımda 139 çıkmıştı aynı gün devlette 252 çıkmıştı eğer önce devlette yapmış olsaydım düşük yaptığımı düşünecektim sizinde öyle olmuş olabilir
Aysuaydin_03 zehrazeynep evet canım öyle oldu bebeğim gayet iyi sağlıklı, 5+4ken doktorumuz kalp atışını da yakaladı