Ipek2019 Korona olduğumu öğrendim ateşim yok ama halsizlik ,öksürük ve burun akıntısı beni mahv etti.Bebek için çok endişeliyim.Başına gelen oldumu bebeğe zararı olurmu?Doktorum korkma diyor yinede sizlere sormak istedim
Eksijelibon Ipek2019 1 ay önce covid atlattım 16 haftamda. Antibiyotik içtim , 2 kez parol serum . 10 güne toparladım ama ben ağır geçirdim . Tek yan etki kan değerlerimde karaciger enzimlerim aşırı yükseldi . 2-3 hafta kan verdm haftalık, vitaminleri kestim.
Alizee Ipek2019 Allah korusun bende erken doğuma sebep oldu corona. Kan pıhtılaştırıyor corona. Önlem alın. Geçmiş olsun 🙏🏼🙏🏼
Mhtpflz Ipek2019 bende şuan geçiyorum 33 haftalığım doktor kan sulandırıcı ve vitamin kullan dedi başka bişey kullanamazsın dedi
Ipek2019 Mhtpflz ST55 BadeYaman Alizee Eksijelibon Ipek2019 Allah hepinizden razı olsun hepinize geçmiş olsun, şimdi daha iyiyim ama öksürük hiç geçmiyor benim doktorum hiç bir ilaç vermedi paroldan başka hiç birşey,perşebme kontrolüm var inşəALLAH hiç bir şey olmaz bebeğe .
ST55 Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin, Ben ilk aylarımda geçirdim covid elhamdulillah sıkıntı olmadı
Mhtpflz Ipek2019 ben dün gittim çok şükür bebekte bişey yok içinizi ferah tutun karantina bitince kadın doğuma gidim mutlaka
Hiras Ben de geçirdim bir buçuk ay kadar önce kan sulandırıcı iğne başladı hemen doktorum ama d dimer değerim hala düşmedi kullanmaya devam ediyorum .Bebeğimde şu anda bir sıkıntı yok çok şükür. Göğüs hastalıklarına da yönlendirmişti beni doktorum öksürüğünuz çoksa siz de gidebilirsiniz .
turkuaz_ Ipek2019 maşallah canım Allah bebeklerimizi bağışlasın bizlere. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻