Fik Dark hem mideden korkuyorum heemde bir yandan acaba bebek yemek mi istiyor gibisinden düşünüyorum 🙄
Fik Fadik_09042022 ay geçmiş olsun kuzu inşallah geçer mide yanmaların çok kötüydü ya abeni başında yakalamıştı yemek yiyemşyordum 64 kilodan 61 kiloya düştüm o derece 🥲 mide yanmam geçince 65-66 ya çıktım yine 🤣
Fik Ggizemdkgg bende vicdanen rahatsız hissediyorum ya valla ondan bir sorsyım dedim hani aç yatınca bebekte acıkıyormu diyorum bazen yatağa giriyorum ya mide bomboş gurul gurul tekmeler de atıyor bize bağlı dün dedim acaba oda mı acıkıyor
Fik Ozlem77 teşekkürler ederim canım tavsiye için işte bana da bişey yanlış geldide ilk gebelik tecrübesizlik var melesef o yüzden danışayım dedim size ☺️
Fik elayaz_ 2 saatte bir acıkıyorun bazen 🤣 çok yemek de yemiyorum az yiyorum genelde ama sık oluyor 😃
Fik Bet1 valla kız bende akşam ilaç içiyorun sabah içiyorum 🥲 akşam da 2 saat yemek yemem lazım sabah da ilaç içip 30 dk flan bekliyorum normalde 1 saat bekle dedi eczacı ama gelde bekle işte
haticedmrk Saat kaç olursa olsun yiyorum aç kalamam asla 😃 1.de böyleydim 2 de böyleyim kiloyu takma keyfini çıkar dostum 😂
Fik haticedmrk hahaha yok be takmıyorum kiloya zaten 🤭 alışkanlık meselesi sadcee 😃 ama yerim birşeyler artık 😅
Nnuurr Fik Benimde aynı gece yarısı uykumdan uyanıyordum kıpır kıpır oluşuna😂 Salatalık yiyordum ya da kolay yenebilecek meyve muz falan su içip yatıyordum.
kadertugrul7 Fik ben gece aciktigimda ufakta olsa yiyorum çünkü cok acıkınca İçim geçiyor ve sabah daha kötü oluyorum
Nnuurr Fik muhtemelen acıkıyorlar çünkü doğunca da geceleri sık sık emiyorlar sonuçta yani benim bebiş 6 aylık gece 3 kez kalkıyor emmek için🤦🏻♀️