1minigin_annesii Kızlar uyanık olan varsa yazabilir mi bebeğin eşi önde perinatoloji bölümü takip ediyor ve az önce çamaşır sepetini kaldırdım asmak için yere indirirken karnımdan su bosalmasi gibi bir şey oldu yani lavabo tıkanır ve sizin Bi iki pompadan sonra su sesli ve hızlı bi şekilde gider ya yani umarım anlatabildim o şekilde hissettim çamaşırım kuru su falan gelmedi ama sizce hastaneye gitmeli miyim?
Ruvii 1minigin_annesii suyun geldiğinde onu ayırt edebilirsin öyle az bir şey değil bacaklarından aşağı su boşalıyor
Seymakocabey 1minigin_annesii yok canim su olsa imkan yok ic camasirin kuru olmaz bu dedigin bendede oluyo bazen yarim saat sonra cok fazla akintim gelmis oluyo korkma su olsa bilirsin dupduru su oluyo
Fts-fts11 1minigin_annesii bence kendinizi yormayın bu durumu yaşayan bir tanıdığımız vardı kendi ihtiyaçları dışında hiç birşey yapmıyordu içiniz rahat değilse hastaneye gidin derim ama her hangi bir kanama ıslaklık yoksa korkmayın derim
esraEb 1minigin_annesii bence dokotra gidin riske atmayın. Benim kanamam da öyle oldu. Su farklı ama hikaye aynı. Bir gün öncesinde biraz yordum kendimi ağrım falan oldu ağrım sancım oldu ama kanama ya da herhangi bir şey olmadı. Ertesi gün durduk yere hapşurmam ile birlikte bi anda kanamam oldu ve vücudum inanılmaz rahatladı. Bence riske atmayın.
1minigin_annesii Gozdesmy suyum geldi demedim su akması gibi bir şey oldu dedim tam olarak anlatamadım galiba
Gozdesmy Bence uzanıp dinlenin, ağrı kasilma ya da mesanede bir anlık hisle böyle hissetmiş olabilirsiniz. Benim doktorum suyu gelmediği, kanaman olmadığı sürece hiç bir sorun yok diyor