Betus123 Kızlar şimdi biz park yatak aldık 70/110 Bunun için nevresim yastık çarşaf bakıuorım sizler ne yaptınız bu konuda kaç gündür bir arayış içerisindeyim Hee birde umay bebede güzel gördüm daha önce ordan alışveriş yapan var mı ??
Youngplanner Betus123 bebek 1 yaşına gelene kadar yorgan yastık önerilmiyor diye ben kışın uyku tulumuyla yatırıcam sadece çarşaf sermeyi düşünüyorum park yatağına
-Pinar Betus123 ben e Bebek den aldım 250₺ olarak Trabzon da oturuyorum sordum fiyatları 350falandan başlıyor dedi e Bebek mağazasında daha iyi
Mlke95 @Betus123 Ben bunları tercih ettim … uyku seti sarı renk olan yastık yorgan çarşaf… ayretten de bir nevresim takımı değiştirmek için
Mlke95 @Crescent96 hepsi birlikte 550 yaptı… yastık zaten kullanmam ilk zamanda ama set içerisinde onu da mecbur alıyorsun yarın oburgun illa ki kullanılacak.. e fiyatlar malum hergun artıyor… iyi ki almışım
defneveannesii_ Park beşik için bu modelden sipariş verdim uyku seti☺️ Instagramdan gulbebe tekstil bir sürü çeşit var bakabilirsiniz🥳
Novamomy Mlke95 nevresim seti mi ? Elyaf yorganı yastığı kendinden uyku seti mi 🙈ben de o sayfaya çok denk geldim merak ettim