SaHil_Hayat HappyMom karnımda geçirdiğim ilk bayram inşallah kurban bayramına kucağımda Hepinizin bayramı mübarek olsun 😘
2_evlatyolda HappyMom mutlu bayramlar bu sene karnımda seneye yanımda dediğüm Bi bayram geçiriyoruz saglıcakla gel güzel kızım 😍🤰🏼
defneveannesii_ Kızımla karnımda ilk bayramımız💜 Benim bayram şekerim kızım🍭🥰 Herkese musmutlu bayramlar diliyorumm🎈 Allah hepimize bebişlerimiz kucağımızda nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsin🌸🙏🏻
ErdAys58 defneveannesii_ amin İnşAllah bende 6 haftalık hamileyim Rabbim sag salim tüm bebeğini bekleyen annelere kucağımıza almayı nasip etsin 🥹
16Kubra-fatih49 Mutlu huzurlu bayramlar 😍benimde karnımda kızımla ramazan bayramımız kutluyoruz Allah kısmet ederse kurban bayramında kucağımda olucak 🤗🤗
Dolphin16 Uzak diyarlardan uzak diyarlara , gurbette olanlara , güzel ülkeme Türkiye’me , tüm islam alemine mutlu bayramlar dilerim 😘😘😘
femme HappyMom beybimle aynı beden de ilk bayramimiz💙 herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Happymomleyla HappyMom Herkese şeker tadında bayramlar diliyorum Ailesini eşini dostunu akrabalarını kaybeden herkese de sabırlar diliyorum 💐🤲🏻
Havva-Saribas Hayırlı bayramlar Hayırlı cumalar bizimde ilk bayramımız daha cinsiyetimiz belli degil 🥰🥰
astant Herkese iyi bayramlar Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar…