Ben de ofis var ve ilk çocuğum evliligimin 3. Ayında oldu şimdi de 2.ye hamileyim 2 yilda oldu hatta önce bilmiyordum bile pcos olduğumu bu bebeğime hamile kalmadığında öğrendim ve 3 doktora gittim eşimin değerleri iyidi ama ben kalamiyordum kaynanamlar kısırmışım gibi davranırlardı kızı hamile kaldi benden saklamaya çalıştı ama oğlum da vardı 1. Doktorum oğluma rast gelmiş hamile zor kalırsın vs. Bisürü şey dedi 2. Doktora geçtik sonra doktorum şehir dışında gitti 3. Doktora gitmek istemedim yorulmuştum 1. Doktorumun sözleri annemin hakaretleri senin birdaha çocuğun olmaz falan kaynanamın hareketleri derken olmuyordu eşim için 3. Doktora gittim herseyi anlattim doktorum bir doktor bu sözleri nasil der 22 yasindasin ve rahmin temiz pcos var dedi yumurta rezervin yok dedi ilaç (letu)verdi anca senin yumurtalar kadar büyüdü ve çatlama ignesi vermedi dedi bu ay olmaz dedi diğer ay gel yine tedavi olursun dedi ben de bu ay olmaz dedim takmadım eşime oğluma ve zaman ayirdik bebek beklemiyordum üzerine deprem oldu o ay iyiki olmadı derken hamileymişim şuan 14 haftalik yani anlayacağın pcos sadece yumurtaların küçük ve hamile kalmamı zorlaştırır hamile kalmana engel değil üzülme ve benim gibi her ilişkiyi bebek diye girme ben öyle yaptım olmadı bebek fikri aklımdan çıktığı an ilişkiyi kendimiz için istediğimiz zman hamile kaldim
Uzun oldu ama umut olmak istedim 🥰😊