Bet1 kahvesever__ su böreği var kızartma yaparım yumurta kahvaltılıklar falan o şekilde bir kahvaltı olur. Sonra kayinvalidemlere gidicez öğlen onlar yola çıkacak bizde kendi annemlere gecicez
kahvesever__ Melekler12 ne kadar güzel kaç senedir ailemi görmeyen bem biraz önce yine oturup ağladım
Melekler12 kahvesever__ yaaa çok zor gercekten ama sağlıklı olsunlar da elbet bı gün gidersin yanlarına üzülme 😢
Aaaysee kahvesever__ yalnız değilsin 🥺 8 ay oldu senin ki daha zor ama onlarsız bayram geçirmek çok koyuyor 😪
kahvesever__ Aaaysee evet canım biraz önce oturup ağladım her bayram ağlıyorum zaten çok kalabalık geçirirdik bayramları şimdi bom boş geliyor bana 4 sene olucak bana da ailemi görmeyeli
Melekler12 kahvesever__ gurbetlik zor ya uzaklık zor iyi olsunlar sağlıklı olsun en önemlisi o üzme canını
Tire35 Eşim çalışıyor bende annemlere gideceğim onlarda kahvaltıdan sonra şehir dışına çıkacaklar bu bayram yanlızız nasipse diğer bayrama oğlumuz kucağımızda olur belki
Burnumageliyoduslkmsn Kayınvalideme çıktım eşim namazda peynirli börek yaptım fırına atacağım şimdi kayınvalidemde rahatsız iş bana kaldı 😊😊