SCC Merhaba 7 hafta 6 günlüğüm bugün kahverengi leke geldi çok korkuyorum bunu yaşayan oldu mu daha önce lütfen cevap verir misiniz ?
Simayla SCC bende de oldu canım 15 haftaya kadar progestan kullandım kesilmedi iyne ve serumla durdu doktoruna danış git mutlaka
Iremkasyol52 SCC canım bende 6 haftalıkken oldu doktor her ihtimale karşı düşük iğnesi yaptı duphason diye de ilaç verdi şuan lekelenmem yok sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah ♥️
bsraa16 SCC yoğunmuydu peki. Doktorum bana o haftalarda eger az az kan gelirse korkma demişti normalmiş yogun olmadıgı sürece
SCC Simayla doktorum Ankara’da ben şu an farklı şehirdeyim acile gitmeliyim sizce yarın sabah hemen gitsem mi
Sudetalip SCC bende de oldu canım ama yinede git istersen kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi doktorum
Aslibali SCC gördügunuz anda gidin. Benim doktorum da hiçbir kanama ve rengi normal değil dedi. Her doktor da farklı bişey söylüyor anladığım kadarıyla.
Simayla SCC git canım progestan falan verir iyi gelir korkma bu dönemde çok kişide oluyor ama doktora görünmekte fayda var
Bilinmiyor_25 Hayır hiçbir kanama normal değil düşük de olabilir yerleşme de gidip acilden hcg değerinize baktırın
SCC Bilinmiyor_25 kahverengi az az lekelenme oldu takip ediyorum şu an peçeteye gelmemeye başladı leke
Merve10 SCC kahverengi lekenmeyu normal kabul ediyorlar doktorlar koyu kırmızı ve bir pedi dolduracak kadar ise doktora gitmen gerekiyor. Benimde olmuştu kırmızı olarak doktorum bı şekilde söylemişti
mahperii Bende yaşadım, doktorumla görüştüm sonra gidip muayene oldum bi sorun yoktu ama yinede günde 1 fitil olarak progestan vardı. Sonra lekelenme 1 haftada bitince bıraktık. Telaş yapmayın ama doktorunuzla mutlaka görüşün, tedbir almakta fayda var😇