Iremfasl_ Kızlar 37+6 haftadayım sağ tarafa toplandı nefes aldırmıyor 😪 sanki çok koşarsın dalağın şişer ya aynı öyle derin nefes aldıkça canım yanıyor ne yapmam gerekiyor neden böyle oldu acaba
Rumrum34 Iremfasl_ korkutmak istemiyorum ama bende böyle olduktan bir kaç gün sonra doğum yaptım gerçi ayına girmişsiniz ama doktora gitmeniz de fayda var sanırım o ağrı inanılmaz bişey
Tugce1506 Iremfasl_ yemin ediyorum son 2 saattir aynı durumdayım 37+4 deyim noldu bu gece bilmiyorum 😏
Rabia04_09 Iremfasl_ bende 34+4 haftalık hamileyim aynı durum bende de oluyor sol tarafıma uzanıp yavaş yavaş ovuyorum karnımı bi kaç dakika sonra gevşiyor
Iremfasl_ Rumrum34 38. Haftama girdim sağ tarafta taş gibi 😪 ve asla ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ne nefes alabiliyorum elimle ittirmeye çalışıyorum belki yer değişir diye ama aynı durumda
Babymarinsmom Iremfasl_ sok tarafa yatıp dinlenmelisin bence bana da sık sık yapıyor özellikle çok su içtiğimde yada yemeği fazla kaçırdığımda nefes aldırmıyor doktoruma sordum geçen kontrolümde ayaklarını dayamıs oraya hareket ettiriyor dedi