NewMom__ Arkadaşlar gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanan var mı doktorum ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandığı için bu gebeliğimde önlem amaçlı iğneye başlatacağını söyledi. Genelde 2 ve üstü kürtaj ya da düşüğü olanlarda kullanılıyormuş. Kaç hafta kullanılıyor ve yaktığı söyleniyor doğru mu?
arirangg NewMom__ Ben önlem amaçlı değil pıhtılaşma olduğu için kullanıyorum. İğne her gün yapılıyor. Hamileliğin başından doğuma kadar. İçindeki ilaç yakıyor tabii ki ama birkaç dakika içinde geçiyor
Azeriqizi NewMom__ Dusugun var diye baslatiyorsa sona kadar devam eder bence.korkulacak bisey yok canim o igne bebegim daha iyi beslenmesini sagliyor Bende 22cihaftadan kullaniyorum 30cuhaftamizdyiz.yakiyor dedigin abartacsk bir agri yok bir kere youtube dan baktim sonra kendim burdum gobek deligimin sagdan soldan 4 5parmak ilerisine 2parmaginla sık diger elinlede igneyi batir ve vur cok kolay
NewMom__ arirangg Azeriqizi Ozlemclskn Çok teşekkür ederim bilgi içinnn🌸 Bir de gebelikte sivilce sorunu yaşadınız mı daha gebeliğim çok yeni yüzüm sivilcelendi hep 🥺 ilk gebeliğimde böyle olmamıştı hiç
Ozlemclskn Ben de önlem amaçlı 6.haftada enox a başlattı doktorum , 1 düşük 1 kimyasal gebeliğim vardı. Pıhtılaşma testi yaptırdım sonradan çıktı devam ediyorum. 33.haftadayım. Doğumdan sonra da kullanacağım 2 hafta kadar
Ozlemclskn NewMom__ Rica ederim :) Ben sanki aksine hamile değilken daha fazla sivilce sorunu yaşıyordum. Şimdi hiç yaşamıyorum. Tabi her hamilelik farklıdır