Hayalvemasal00 Koymaya calisiyorum ama olmuyor. Konu baska yerlere gidiyor dimi.kizlar. benimki.acil degil ama yinede cevap yazip yardimci olursaniz sevinirim🤣👏😇
sudamlasi Hayalvemasal00 Prensimingeliyo eymeninannesii Google mutlu anneleriz forum yazın giriş yapın. Ve koyacağınız fotoğrafın ekran görüntüsünü almış olun.
Nurcin Hayalvemasal00 ekran alıntısı aracısına giriyorsunuz.. fotoğrafınız masa üstünde açıkken ekran görüntüsünü alıyorsun. bunu kaydediyorsunuz. sonra pc den foruma girip aldığınız ekran görüntüsünü yerleştiriyorsunuz. bu kadar
eymeninannesii Bende denedim olmuyo canım hatta senin gibi paylaştım chromedan ya da bilgisayardan giriş yapınca oluyomuş dedi arkadaslar ama chromedan yapamadim bilgisayarimda yok
Hayalvemasal00 sudamlasi ya sifremi unuttum giris yapamiyorum suan. Uygulama kurucusu yada ilgilenen kimse yardim edebilirmisini, lutfen:(@adm
adm Hayalvemasal00 bu kullanıcı adını belirterek biz@mutluannleriz.com adresine mail atın yeni mail ve şifre tanımlayalım.
sudamlasi Hayalvemasal00 sağ altta daha fazla var ona tıklayın en altta öneride bulun yazıyo ona da tıklayın mail atabilirsiniz🌼