Supersmomm OzlEmrah cinsiyet için biraz erken olabilir canım 13-14. Haftalarda net belli oluyor bebişlerin keyfi gelirde gösterirse tabii 😍
Hatce06 qulistan 25 Temmuzda beklıyoruz bebeğimizi😂 18 Ocak'ta doktora gideceğim cinsiyetini öğrenirim inşallah meraktan ölücem😂😂
Minanin_Annesi 14 Temmuz Ben de 🤗 13+3 üz 15. Haftada gidecem cinsiyeti öğrenmeye çok merak ediyorum 😊
Fatime qulistan 25 temuz gözüküyor pazartesi 2li test icin gidicem bakalım hayırlısı cok heycanliyim cinsiyet icin Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah
Mervedolunay Benimde 10 temmuz 2li de erkeğe benziyo ama kesin değil dedi bakalim bidaki randevumuzdaıns benim 1 tane kizim var hayirlisi artik 🤰🤰
kosehande Mervedolunay Merhaba ıkılı testen nerden anlamıs doktorunuz bende yaptım göstericem hemen 🙈
Sdlsy Bizimde bir oğlumuz olacak inşallah 😊 bugün 14 hafta olduk. Geçen hafta ikili test yapan doktor söylemişti bugün kendi doktorum da onayladı. Hayırlısıyla kucaklarımıza da alalım inşallah 💙
Deresra Gencdal222 devletteki doktorum 16ya randevu verdi galiba o zaman söyler devlettekiler o zamana kadar pek söylemiyor ben özelde öğrendim
mrvaydn qulistan ben bugün öğrendim fakat ikili tarama için ense kalınlığına baktılar 3,5mm çıktı amniyosentez önerdiler ne yapıcam bilemiyorum
NurhY Benim 3 temmuz tahmini dogum zamanı . İkili test 11+5 te erkege benzettiler 13+5 te yüzdeyüz kız dedi doktor değişir diyorlar ama değişir mi bilemedim 🤷🏽♀️
Cansu111 qulistan sağlklı olsnda kız erkek farketmez 15 + 3 temmz 1 dendi hayrlsyla haftaya doktora gidicm yeterki sağlklı olsnlar