qulistan Henuz cinsiyetini ogrenemedim acaba temmuz ayinda dogum yapacak olan anne adaylarindan ogrenen oldu mu🤗
dilek1 qulistan 15+1 benimde 2 temmuz doğum inşallah ama daha cinsiyetini bizde öğrenemedik gerçekten çok merak ediyorum insan çok heyecanlanıyor yalnız değilsiniz yani 😃 pazartesi gidicez bizde inşallah öğreniriz bu kez 🙏🏻😍
Suheda Benimde temmuzda doğacak inşallaah bu ayın 18inde gidicem.doktora belli olurmu bilmiyorum valla
Meru qulistan allahım saglıklu versınde farkedermi saglıklı ya ona sukret canın allah kız oglan sagloklı versı
OzlEmrah 12+0 benimde Cuma günü randevum 2 li tarama için umarım cinsiyetini görür bebişlerimin. Doğum 24 Temmuz diyor ama benimkiler ikiz biraz erken Doğum ihtimali olabilirmiş 🐣🐣 sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 🙏
Supersmomm OzlEmrah cinsiyet için biraz erken olabilir canım 13-14. Haftalarda net belli oluyor bebişlerin keyfi gelirde gösterirse tabii 😍
tubatayfun OzlEmrah bende 11+2 oldum ve pazertesi kontrolum var insallah hersey yolundadir benim dogum 30 temmuz ama ikiz oldu icin 16 temmuz son kontrolum var ve dogumu yapdiracaklar
cagri19 OzlEmrah benim de ikiz ama dr ikili tarama yapmadı ikiz için cok da bi anlamı yok dedi şuan 13+2 cinsiyeti öğrenemedik🙂
qulistan Benimde 24 26 arasi hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun hepimizin ⚘esimde ikiz icin cok dua ediyordu ama tek😊😊
ozgeelcin Deresra benimde 14+0 10 Temmuz gözüküyor ama daha cinsiyeti öğrenemedik 16.haftayı bekliyoruz 🙏🤗
Suheda Ben rüyamda erkek gördüm.hamile oldugumu ogrendigim.ilk gün gördüm daha belli deil tabi ama rabbim hayırlısıni versin insallah
qulistan 14 haftalik iken ogrenmisseniz bende 2 hafta sonra ogrenebilirim sanirim insallah yani 🙆♀️🙆♀️
qulistan Hayirlisi olsun insallah saglikli olsun fark etmiyor kiz veya erkek ama merak insani bitiriyorcok merakliyim bu konuda🤷♀️ 😊
Nesee Doğum 11 temmuz kıza benzetti ama çıkıntı var dedi bende ozaman erkektir dedim bu aylarda bebeklerde kız ve erkektede olurmuş gelişirken 1 ay sonra netlik kazanr dedi anlamadm ben😕
qulistan Benim ilk cocugum olacak o yuzden mi bu kadar cok merak ediyorum bilmiyrm surekli aklim fikrim cinsiyette 😊
Cansu111 qulistan sağlklı olsnda kız erkek farketmez 15 + 3 temmz 1 dendi hayrlsyla haftaya doktora gidicm yeterki sağlklı olsnlar