Cerennn_ 25 haftalık hamileyim. Afedersiniz dışkım simsiyah internette kanama vs yazıyor endişe ettim açıkçası. 2-3 gündür demir ilacı kullanmaya başladım. Demir ilacının sizde de böyle etki ettiği oldu mu acaba 🙏🏻🙏🏻
Melekler12 Cerennn_ kan ilacı kullanan herkezde öyle canm bıraktığın gibi tekrar eski haline döner korkma ❤️
clkz Cerennn_ benim de olmjştu bulantı ve kusma olurmuş eğer iç kanama olsaydı bunlar olmadan endişelenmwyw gerek yok dedi doktorum ara ara düzeldi sonra tekrar oldu önemli değil yani ilaçtan kaynaklı
Biryeniannee Cerennn_ bende daha yeni bu konu hakkında bi post acmistim demir ilacindn dolayi oluyo çoğu kişide olmuş
burcudemirr Cerennn_ evet canım o yapıyor dün birisi daha böyle post açmıştı onada yazmıştım zaten çoğu kişide öyle yazmıştı demir ilacından oluyor bende kullanıyorum kullanmayınca normal ne zman kullansam hemen siyah net yani o yapıyor 🤣 korkmana gerek yok hiç
Melekannee17 Cerennn_ benim de aynı canım demir ilacı yaparmış bak bir gün içme takip et değiştiğini göreceksin için rahat edecek ben bu şekilde emin oldum :)