Emyeminee Eva03 Merhaba! Ben de Fertilife Elçim hanıma gidiyorum ne zaman doğumunuz nasipse? Benim eylülde fiyatlar artar muhtemelen diye düşünüyorum o zamana
Eva03 Emyeminee merhaba benim çarsamba son kontrolum var nasipse persembe yada cuma doğum gerçekleşecek 🧿💙Allah bi avazda kurtarsin tum hamişleri zamanı gelince 🤲🏻
Selinceper Zulom- Dr Ahmet Akgün Bir ara Burcu Betül Kazdala da muayene oldum herkes iyi dediği için ama kesinlikle bana göre bir doktor değildi gerek üslubu gerekse doktorluğu olarak Gereksiz testler yapıp insanı olmayan şeylerle korkutuyor bana gebelik zehirlenmesi var bebegi sezeryanla alacağım kronik tansiyon hastasının vs dedi hiçbiri de doğru değil Tekrardan Ahmet beye geçtim psikolojik olarak daha huzurlu bir süreç geçiriyorum onunla şu an 38+4deyim gayet güzel gidiyor Daha önceden Ahmet bey hakkında bir yorum okumuştum tamamen doğrudur; kendisi gerekmeyen hiçbir konuda yorum yapmıyor biraz rahat davranıyor ama gerçekten iyi bildiğinden asıl amacı anneye kafasını takmayacağı bir süreç yaşatmak.
Aayssee1323 Fadimehizz cevabınız için teşekkür ederim. Memnun musunuz ? Doğum için fiyat aldınız mı acaba ☺️ Ben bigada oturuyorum hala içime sinen doktor bulamadım .
Fadimehizz Aayssee1323 ben normalde ilk 5 ay ezcan yalçıner e gittim ama o doğumu Biga da yaptırıyor biz de bozcaada da yaşıyoruz doğum olsa Biga’ya gitmem çok zor olurdu çünkü zaten Çanakkale merkeze gitmek bile 2-3 saati buluyor neredeyse o yüzden Cem beye gittim konuştum işte zaten çok güleryüzlü biri anlattım takibimi ezcan hanım yapıyordu ama o sadece Biga da doğum yaptırıyor diye o yüzden Cem bey sizde düşünüyorum doğumu dedim yanlış hatırlamıyorsam fiyatını sordum onlar bilgi vermiyormuş yukarı kata çıktım medikalde bir abla vardı ona sordum normal 10000 dedi galiba sezaryen 15000 dedi ama tabi bu şuanlık fiyatı benim doğumum temmuz ortası gibi olucak o zamana artar daha fiyatlar dedi abla zaten her şey arttığı için normal yani
Sevilkinsiz24 İstanbul tuzla okan üniversitesinde 11 bin sezeryan 10.000 bin normal doğum ben sezeryanim
Eayhan Gozdesmy ben de kocaeli medicalparka gidiyorum mayısta güncellenecekmiş sanırım sormuştum fiyatlandırma kısmına, sizde değişiklik olacak mı acaba
Gozdesmy Eayhan ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştımm. O yüzden şimdi muayenelere ve doğuma ücret ödemeyecegim inşallah. Sigorta karşılıyor olacak
Kalendermesrep Bathy21 12bin gebelik takibi, 15 bin doğum, 8 bin memorial ‘a doğum icin , fetal DNA 8, trombofili paneli 2 bin. Bu şekilde. Sizin ne kadar görüştünüz mü ?
Bathy21 Kalendermesrep henüz görüşmedim mayıs ayı içinde ankaraya geleceğim bakalım ne kadar diyecek doktorum muayenesi Ankara’da çoğu doktora göre uygundu ama nası olcak bakalım gebelik takibine ayrı doğum için ayrı mı alacak.
Kalendermesrep -Glsmc- Gebelik takibi 12 Doğum 15 Memorial’a doğum icin 8 Fetal DNA 8 Trombofili paneli 2 Benim bu sekilde.
-Glsmc- Kalendermesrep şuanki yazdıklarınıza göre hemen hemen aynı fiyata geliyor ozmn ilk etapta kontroller için paket 17bin küsür sezeryan doğum içinde 17bin küsür ama bizim doğuma cok oldugu için ogünki zamla ne kadar olursa onu ödenecek fetal DNA içinde 8 demişlerdi
Diidosd hilaltas Osmaniyede sordum ben. Bir özel hastanede 4000 normal. 6500 de sezeryan Başka bir özelde ise 8000 normal, isteğe bağlı sezeryan ise 13000 dedilr 🤦♀️