ucuncuyegebe mervekocogl ben de aynı şekilde düşünceliyim. Aytül Erdoğmuş’a düşünüyorum doğumu. Jimer ve Hayat ile anlaşmali. Sezaryen sonrası normal doğumu jimer’ de yaptırıyormus. Acaba bu 22-25 bin sadece hastane parası mı. Arkadasiniz 50 civarı ödemiş ya doktoru dışarıdan mıymış?
daryaost sidames çok para ama nu kadar vermeye ne gerek var. olda bile daha iyi luks gibi hstane bu parayı yapabilirsınız hem daha rahat
sidames daryaost artık her şeyimiz hazır 2 Mayıs’ta sezeryanim var, fiyatı öğrenince değiştirmek istemedim ne olur ne olmaz 7 aydır kendisinde takipliyim
gzmckc Ess91 İstanbul’da devlette üç hastaneye muayene oldum. Asla önermem bende hemşireyim böyle iğrenç muamele olamaz. Doktor Eray Balcan’a gidiyorum suanlik 9000 TL dogum ücreti zamlanir mi bilemem tabi, hiçbir şey stabil kalmadığı için.
Selin_1 hilaltas istanbul zorunlu sezeryan oldum 8500 ve gercekten parasini sonuna kadar hakk eden hastane ister temizlik ister mutfak ve ister hhemsireler. Ayrica kapi susunude kendileri verdi ve bebisim dogunca fotolarini cekmisler albul seklinde verdiler
Mushaf Tunc-armagan merhabalar bizde gidip buradan fiyat alıp bakmıştık öneren çok var ama uzak kalıyor bize ani bir durumda yetişemeyiz diye düşününce vazgeçtik
Tunc-armagan Mushaf bize de uzak kaliyo. Bucada oturuyoruz ama onur beyden başkasına gidemem. Çok fazla memnun kaldım oğlumu onda doğum yaptım
Mushaf PamirKayra bir tanıdogımız vardı ona sordurttıgumuzda egepol ve medicana ve özel karataş için 19 bin diyorlar muayne ücreti haric oda ilk 20 haftalıga kadar zam geliyormuş sürekli üstüne uygulucaklarmış net fiyat vermiyotlar bu sebeoten dolayı