hilaltas Mayıs ayında doğumum var normal veya sezaryen henüz belli değil doğum ücretleri ne kadar oldu bileniniz var mı
mothertobe1994 BirTim Merhaba. Hangi hastanede dogum yapacaksiniz ? Ben de kibristayim. Bizim normal dogum ocak fiyati 22500, sezryn 25000di en son. Miracle hastanesinde.
Alizee BirTim bende Kıbrısta doğuracağım. 35.000-40.000 tl. 23.000 tl siz nerde doğuracaksınız Allahın izniyle?🥰
Oksuz Cerena_87 hangi hastane ben de Gaziantep’teyim bi özel hastane 8000 dedi siizn hastane daha iyiyse düşünebilirim
Esra_0023 Ikioglusannesi normal mi sezaryen mı bir de özel hastane mi devlet mi ben de antalyada yapıcam 2 ay sonra doğumu? Teşekkür ederim şimdiden cevabınınız için
Oznurckr Esra_0023 devlet haztaneleri hiçbir ücret talep etmiyolar ücretli denilenlerin hepsi özel tabiki de
Gozdesmy Esra_0023 Antalya Medical Park Hastanesi’nde yapacağım doğumumu Mayıs’ta inşallah 😌 15 bine yakın demişlerdi
mylifemyworld Esra_0023 Antalya’da bir başka özel hastane Uncalı meydan normal ve sezaryen doğum 7.500 fakat isteğe bağlı sezaryan 9000 küsurdu sanirsam
Ess91 İstanbulda devlet hastanelerine güvenemiyorum cok fazla kötü hikaye duydum o yuzden ozelde olcak mecbur oda iyi bi hastanede 20 25 civari
1minigin_annesii Ess91 kız kardeşim çam sakura da yaptı kendi odasında tek kisilik odada yani sadece ebe ve doktor eşliğinde demesine göre özel hastaneden farksız ilgi alaka dedi benimde imkanım olsaydı orada yapardım ama başka şehirdeyim
gzmckc Ess91 İstanbul’da devlette üç hastaneye muayene oldum. Asla önermem bende hemşireyim böyle iğrenç muamele olamaz. Doktor Eray Balcan’a gidiyorum suanlik 9000 TL dogum ücreti zamlanir mi bilemem tabi, hiçbir şey stabil kalmadığı için.
Evafor Abcc-1 sanki kurban alıyoruz o nasıl fiyatlar öyle tövbe estağfurullah Allah sonumuzu hayır etsin
kalorisizpatates Abcc-1 anne hakkından yararlanabiliyorsunuz özeller de dahil hamile anneye sigorta desteği veriyor sakın 60 bin vermeyin yazık günah
Betusgunes Abcc-1 kaç haftaliksiniz genel sağlık sigortası yaptırın hemen ayda 200 TL ye mi ne oluyor ben üçüncü gebeliğim de yaptırmıştım o zamanlar 60 TL idi aylık ödemesi şimdi 200 olmuştur SGK ya gidin sigortanız olmadığını söyleyin özel sağlık sigortası yaptırmak istediğiniz söyleyin bu şekilde sigortalı gbi gorunuyorsnz her hastanede fais fiyat odemezsnz
Seymabk Aminelianneli doktorunuz kim ve fiyat güncelmi acaba, normal doğum içinde fiyat bilginiz varmı
Bilge_11 Aminelianneli Benimde doktorum o hastanede ama haziran sonrası asgari ücret zammından sonra fiyat değişebilir demişlerdi. Bu arada hangi doktora gidiyorsunuz