Meltemgunes elifsen benimde eşit değil di 4. Hafta da ilk kese 6. Haftada ikincisi görüldü doktorum 9 haftayı tamamlamadan kesin ikiz gebelik diyemeyiz dedi 15. Haftadayız şuan eşit her şeyleri içiniz ferah tutun normal hamileliğe göre 2 kat dikkat edin
Meltemgunes Ayce09 önce perinatalog bakıyor sonraki süreç fetal DNA mutlaka istiyorlar perinatolog da olmazsa olmaz dedi bize ücretler tek gebeliğe göre Farklı hazırlıklı olun birde her yer ikiz gebelik fetal DNA çalışmıyor 350 usd ye yaptırdım 2 hafta önce
Ayce09 Meltemgunes ben düşünmüyorum yaşım daha erken kafamı karıştırmak istemiyorum ve çoğu kişide ikizde hangi çocukta olduğu bilinmediği söyleniyor hayırlısıyla 12 haftada perinatolog bi görsün, sizin güzel sonuçlanır inşallah 🙏🏾
Unukor -Glsmc- benim doktorum muayenehanede,kendi bi kaç tane marka söyledi bana fiyat 250$ ile 450$ arası dedi ayın 2sinde gideceğim tam fiyat alıcaz bakalım
Ayce09 muziceanne_ 1 hafta varmış aramızda 2. Kese küçükmü diğerine göre sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏾
Eda_25123 İkiz anneleri 12 +5 haftaligim ikili taramada cinsiyet öğrenen varmı cinsiyetleriniz nedir bu arada
MelikeYavuz Eyildiz1 ikili testte nelere baktı dr nuz? bizde cuma gireceğiz. kimisi girmeyin diyor kimisi gerekli görüyor. ve ne kadar sürdü. şimdide. teşekkürler🌺
Eda_25123 Eyildiz1 bende yarın gitcem acaba söylermi bugün kan aldı rutinler için yarında heralde ulturasyon
Eyildiz1 MelikeYavuz 20-30 dk kadar sürüyor ultrason da detaylı bakıyor ense kalınlıgını boyunu vs ölçüyor. Bizdeki doktor cinsiyetine de bakıp tahminin de bulunmuştu ama henüz biz de kesin olarak öğrenmedik 🤭😂