dilay_06 asya2425 ben de kan vermiştim ama negatifti 1 hafta sonra tekrar verdim pozitifti bazen geç döllenme olabiliyor
asya2425 dilay_06 doktor bana o yüzden bekle demiş olabilir canım peki senin adet durumun benim ki gibi mi oldu neler yaşadın bi yazarmısın
dilay_06 asya2425 9 ekim son adet başlangıcı 10 kasımda kan verdim negatif çıktı 16 kasımda çok hastalandım aniden acile gittik orada kan verdim 373 beta hCG çıktı akşamüstü bir daha verdim 435 çıktı ertesi hafta kontrole gittim kese göründü sonraki haftada da kalp atışı duyuldu
asya2425 Aygulakdg canım kan vermeye gidemedim oğlum hastalandı ama kaset test negatif erken gebelik de yapfımm negatif bence hamile Değilim :(
Umutlubirkadin Kızlar benimde adetim su an 2 gun gecikti dün adet günümdu gelmeyince test yaptım çıkmamıştı. Kabizlik var yoğun bir akıntı göğüs hassasiyeti baska da bir belirti yok kac gun bekleyeyim sizce yeni test icin
Biranneikibebek_ Tugbazdmr ya benim de şu an durumum öyle adetime 10 gün var bende kanama oldu dün açık kırmızı ve sonra kahverengiye döndü kan yoğun değil şu an yok ama bende nerdeyse bir yıldır deniyordum