Ahsenirem Kızlar son hafta çok hızlı kilo almışım ayda 1 kilo alıyordum hep 20 haftalığız. Geçen hafta 61 dim şimdi 63 olmuşum nasıl oluyo bu anlamadım sizde böyle bişey oldumu? Çok mutsuzum şuan benim bağımlılığım nutellalı ekmek ondan mı oldu ama 5 aydır yiyorum bu hafta mı aldırdı offf😔😔
yesillimonn Ahsenirem 52 ile basladim 24 haftadayiz 60 kiloya kadar ulastim😨2 hafta sonra tartildim 64 olmusum nasil bu kadar hizli kilo aliyorum anlayamiyorum bende..😣
KlncA Ahsenirem zaten 20 ile 30.hafta arasındaki süreçte çok dikkat etmek lazım canım orada hiç anlamadan kilo alınıyor. Ben 18-24 arasında tam 6 kilo aldım mesela 🙈🙈🙈
Mrry Ahsenirem aslında ne tatlı bi sitem olmuş🙂birden alınıyo bazı dönemlerde benimde öyle oldu ilk üç ay aynıydım tartıda bi an Yükseldiğimi gördüm biraz dikkat etmek gerekiyo aslında o çikolatalı ekmek ah ben de çok çikolata yedim bi ara😶👀
Aasslliik Ya o haftalarda kilo artışı hızlanıyor ben ayda 4 kilo aldığımı bilirim biraz dikkat etmek gerekiyor ekmegi kesmiştim ben artık tahıllı ekmek yemeye başladım faydası olmustu 38+6 oldum toplam 20 kilo aldım 🤷🏼♀️
Sedayznn Ahsenirem benimde bir ara öle bişi olmuştu şok olmuştu ama 34.haftadayım 11kilo aldım 28.haftadan beri 1kilo aldım sadece bir anda yavaşladı Benim kilo alımım
Hediye09 Sedayznn Benimki de yavaşladı 29+4 haftalık gebeyim 28den sonra sürekli iniş çıkış var ama kilo almadim 28den sonra.. 28 de 62ydim, şuan 29+4 yine 62yim. Normal mi acaba 🤔🤔
Sedayznn Ahsenirem yok valla çalışıyordum tempo artı malum çok istediğini yiyemiyorsun işyerinde ondan galiba ama şimdi izne ayrıldım deli gibi yiyor içiyor yatıyorum 😀
masisi Ahsenirem ilk 5 ay ayda 1 kg almıştım 21 haftayla 29 arasında 6 kg aldım ama nasıl oldu anlamadım bile 63 ile başladık 74 kgyum şimdi 🙁
Sedayznn Hediye09 bilmiyorum ki ya anlayamıyorum hangi ay hatırlamıyorum bir ara bir ayda 3kilo almıştım 😯