serife123123 Kızlar bu durumu yaşayan var mı yürürken zorlanıyorum bazen ağrım artıyor, herkes birşeyler söylüyor böyle olması normal değil, ilk aylarda bisey olmaması lazım, daha küçücük bilmem ne bıktım insanların yorumlarından
Rwerdst serife123123 magnezyum kullanıyor musun canım? Ben 10. Haftadan daha önce başladım. Bir kaç gün almayınca ölüyorum ağrıdan
tubimom serife123123 benim en baştan beri var o ağrılar progestan kullandığım halde yürüyemiyorm kasıklarıma ağrı giriyor
Beren02 serife123123 hamileliğe bağlı osteoporoz olabilir. Bu kadar erken başkadığına göre eğer öyleyse ilerki aylarda sizi tamamen elden ayaktan düşürebilir. Araştırın ve hemen önlemini alın derim ben yaşadım ve doğumdan sonra 3 ay yürüyemediö
serife123123 Yok demir ve d vitamini verdi doktor onları kullanıyorum en iyisi danışayım doktora Bir de spor filan yap sen diyorlar spor yapacak halde olsam zaten yürümekte zorlanır mıyım İnsanın moralini bozuyorlar
Hatice4463 serife123123 canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran benim riskli gebelik aynı saçma yorumlar beni öldürecek takmamaya çalışıyorum sende öyle yap
serife123123 Spor yapmadığım için ağrım oluyormus üstelik olayi çözdü hemen valla nasıl sinirim bozuluyor ya
Gulsen20 serife123123 bende 34 sonra başladı yürüyüşde zorlanma şiş oldugu için hem bel agrısı haftan kaç canım
melek013 Bende 20 lerde yürürken yatakta dönerken zorlanıyordum rahim uzunluğunu ölçtür mutlaka Benimki kısaymış serklaj oldum iyiki ölçtürmüşüm
serife123123 tubimom ya açıkçası doktora söylemek aklıma bile gelmedi bazen büyük tuvalate sıkıştığımda oluyor ondan sonra geçti çünkü sanırım o rahatsız ediyor
serife123123 Beren02 yaa teşekkür ederim galiba büyük tuvalate sıkıştığım zaman oluyor ondan sonra geçti çünkü Geçen sefer de oyle olmustu
serife123123 Beren02 çünkü kan değerlerim normal çıkıyor gerci onun için başka testler de mi isteniyor
Mbtk Beren02 merhaba, gebeliğe bağlı osteoporoz teşhisi konuldu, doğum yapalı 5 gün oldu hala yürüyemiyorum hiç ayağa kalkamıyorum Tavsiyeniz olur mu acaba ?
Beren02 serife123123 kemik ağrısının tuvalet ile pek alakası olmaz canım ekşi sözlüğe falan bi bak araştır istersen osteoporoz